rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

3646 pregleda
0 komentara

10 RAZLOGA ZBOG KOJIH ĆEŠ VOLETI TRX

1. TRX je odličan core trening – tvoj core čini mnogo više od mišića abdomena. Core uključuje i karlicu, leđa i grudi. Ovi mišići su odgovorni za stabilnost tela, kao i za balans i fleksibilnost. Kada treniraš sa TRXom, ova tri elementa – stabilnost, balans i fleksibilnost – zahtevani su svakim pokretom, što znači da core stalno radi. Čak i kada radiš vežbe naizgled potpuno nepovezane sa trupom, kao što su vežbe za ramena, core je stalno u pokretu.

2. Raznovrsnost – TRX ti omogućava bezbrojne opcije za vežbe. Suspenzor se sastoji od samo dve podesive trake, a angažuje svaki mišić u tvom telu. Jednostavni pokreti povlačenja suspenzora uradiće istu stvar kao one teške sprave koje viđaš u teretanama, a šipka sa tegovima biće zamenjena tvojom težinom.

3. Svi mogu da treniraju – možeš da dođeš na TRX trening bez obzira na to u kakvoj si kondiciji trenutno. Oni koji tek počinju sa vežbanjem mogu da prilagode opterećenje tako što će više uspraviti telo, a vežbači sa dužim stažom će se spustiti bliže podu i tako napraviti od vežbe pravi izazov. Lakoća kojom se menja opterećenje uštedeće mnogo tvog vremena – nema šetanja po teretani u potrazi za većim ili manjim tegovima.

TRX_trening

4. Poboljšava balans– vežbanjem na TRXu pokrećeš sve male „mišiće stabilizatore” koji su često zapostavljeni konvencionalnim treningom.

5. Poboljšava koordinaciju – kada vežbamo sa standardnim pomagalima za trening, obično se krećemo već predefinisanim opsegom pokreta. Na ovaj način vežbamo samo jedan mišić koji radi izolovano i tvoji balans i koordinacija se ne povećavaju.

6. Odličan trening snage – svaki trening snage veoma brzo će te dovesti u formu. Mnogim ljudima, međutim, to što koriste sopstveno telo kao opterećenje neće biti dovoljno izazovno. Suspenzorom i trening svojom sopstvenom težinom mogu da podignu na jedan sasvim novi nivo.

7. Povećavaš snagu i smanjuješ rizik od povrede – da li se svakog dana krećemo samo unapred i unazad? Nikako. Krećemo se u svim ravnima – levo, desno, unapred, unazad, dijagonalno… Zar ne misliš da je vreme da i svoje telo počneš trenirati na isti način? Baš iz ovog razloga TRX smanjuje mogućnost povrede.

8. Zglobovi nisu oterećeni – U trenutku kada pustiš mašine sa opterećenjem u teretani, pritisak na tvoje zglobovemože biti katastrofalan. Suspenzor je, sa druge strane, veoma nežan prema njima, jer u vazduhu nema otpora koji bi im naškodio. Zato je TRX trening idealan za ljude koji se oporavljaju od povrede.

TRX_vezbe

9. Zabava u Šmeku – već ti je poznato kakvom energijom odišu naši treninzi, TRX neće biti izuzetak. Naši instruktori su vredno radili da bi pripremili trening u koji ćeš se zaljubiti na prvo vežbanje.

10. Vežbanje u malim grupama uz nadzor instruktora – kako bi svako od vas pravilno vežbao i na pravi način se posvetio treningu, odabrali smo rad u malim grupama, sa 18 TRX suspenzora po treningu, kako bi svaki vežbač dobio neophodnu pažnju istruktora dok čini svoje prve TRX „korake“. 🙂

Nema sumnje da TRX donosi brojne benefite za tebe i tvoje telo. Ako te je trening zainteresovao spremili smo ti i posebnu ponudu. Ukoliko se u periodu od 10 – 13. marta odlučiš za paket članstva „Trening bez granica“ 90, 180 ili 360 mi ti poklanjamo 20% popusta.

O posebnoj ponudi više možeš saznati OVDE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs