rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5199 pregleda
0 komentara

1+1 ZA KRAJ SLAVLJA

Kada sumiramo utiske sa Lucky7 žurke i dana otvorenih vrata, onda možemo i da ispratimo leto i dočekamo jesen sa POSEBNOM PONUDOM 1+1.

Treniraj dva meseca po ceni jednog

U ŠMEKu  od 27.9. do 3.10. možeš da uplatiš posebnu ponudu 1+1 i treniraš dva meseca po ceni jednog.

Šta to znači?

Ukoliko odabereš Grupni trening bez granica 30 ili Gym bez granica 30 po ceni od 3500 RSD, ili paket kombinacije Trening bez granica 30 za 4500 RSD, dobijaš još jedan isti takav paket na poklon od nas.

Šta dobijaš tim paketom?

Grupni trening bez granica podrazumeva korišćenje svih grupnih treninga koji se nalaze na našem rasporedu i to bez ikakvih ograničenja. Možeš da kombinuješ dva, tri dnevno, da dolaziš i na prepodnevne i popodnevne, kao i da zamoliš instruktore nakon treninga da ti pomognu da napraviš šestonedeljni plan prilagođen tvom fitnes cilju.

Što se tiče paketa Gym bez granica, on podrazumeva korišćenje teretane u periodu od 7h do 23h radnim danima, odnosno od 9h do 22h vikendom koliko god da želiš, bez ikakvih vremenskih ograničenja. Takođe, u okviru paketa imaš tri uvodna treninga u teretani kako bi tvoje iskustvo bilo odlično i bezbedno.

Ehej, teretana je nova

Svakodnevno pristižu nove sprave a stare se izbacuju. Tako da ne samo da treniraš u teretani, već možeš da koristiš sprave koje se koriste u svetskim fitnes centrima kako bi što lakše i brže postavljen cilj bio ostvaren.

Ko sve može da uplati ovu posebnu ponudu?

Kao i do sada – SVAKO.

Nije nam bitno da li si naš član, da li dolaziš sa FitPass karticom ili prvi put dolaziš kod nas, mi volimo da se družimo i da trening predstavimo kao zdravu naviku, ne kao trend – dobar izgled sastavni je deo zdrave navike, svakako.

Tako da dođi, probaj, pa tek onda odluči. Klikni na link da se prijaviš.

Da sumiramo

  • Po ceni jednog meseca treniraš dva;
  • Posebna ponuda nosi sve pogodnosti sa sobom;
  • Posebnu ponudu možeš da uplatiš od 27.9. do 3.10.;
  • Ponudu može da uplati svako, bez obzira da li je trenirao ili nije kod nas;
  • Ukoliko prvi put dolaziš, prijavi se na besplatan probni trening, pa tek onda odluči. Klikni na link.

 

Vidimo se i družimo u ŠMEKu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *