rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3664 pregleda
0 komentara

3+3 Gratis – rezerviši svoje mesto do leta

Od januara krećem sa treningom!

Poznato?

Obično sa novom godinom dolaze i nove odluke. A najčešće, odluke ovog tipa.

Kako bismo te dodatno motivisali da ih i ostvariš, pripremili smo ti specijalnu novogodišnju pogodnost.

3+3 Gratis od 26. decembra

U periodu od 26. do 31. decembra naš najpopularniji paket članstva Trening bez granica 90 postaje još popularniji. Njegovom uplatom u navedenom periodu NA POKLON dobijaš JOŠ TOLIKO GRATIS.

U brojevima to izgleda ovako – za svega 9 900 dinara dobijaš mogućnost da treniraš 6 meseci kada želiš koliko god želiš bilo koji od naših 14 treninga u blizu 50 različitih termina nedeljno.
Na mesečnom nivou ovo će te izaći svega 1 650 dinara, a ukoliko bi ovaj paket plaćao mesec po mesec, gde je redovna cena 3 500 dinara, ukupno bi platio 21 000 dinara.

Dakle, ušteda veća od 50%!

Verujemo da ti je sada jasno zašto smo rekli da popularno postaje još popularnije!

Na poklon i godišnje privilegovano članstvo

Ukoliko odlučiš da iskoristiš ovu pogodnost NA POKLON dobijaš i godišnje privilegovano članstvo, koje ti omogućava da pored uplate ove pogodnosti ubuduće imaš mogućnost da koristiš i druge ponude koje budu aktuelne, kao i privilegije koje ovo članstvo donosi, kao što je besplatno učešće na našim radionicama, besplatno učešće na Šmek događajima i slično.

Važi za sve

Specijalnu novogodišnju pogodnost možeš iskoristiti i ako već jesi naš član, ali i ukoliko tek razmišljaš da nam se pridružiš.

Napomena:
Broj paketa koji će moći da se kupi biće ograničen zbog kontrole kapaciteta fitnes centra, shodno tome postoji mogućnost da se ponuda završi pre isteka ukoliko kapacitet bude popunjen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *