rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4330 pregleda
0 komentara

6. jula novi raspored treninga -Kreiraj raspored po svojoj želji

Stiglo nam je leto, temperature su sve više i moramo prilagoditi naše treninge vašim letnjim „obavezama“ 🙂

Od 6. jula menjamo raspored!

Letnji raspored treninga počinje 6. jula. Znamo da ćete tokom leta želeti da idete na plažu ili da se odmarate u udobnosti svoga doma gde ste podesili klimu na jesenju temperaturu. I zato ovog leta vežbamo pametno!

Kako želimo da izgledaju jutarnji termini treninga

Ideja je da prepodnevni treninzi počinju od 8 časova i da kombinujemo više treninga u trajanju od trideset minuta. Na taj način možete da odlučite da li će vaš trening trajati 30 ili 60 minuta. Moći ćete da kombinujete više različitih treninga, a mi ćemo se potruditi da kombinacije budu usmerene ka bržim i efektivnijim rezultatima. Kako vam se sviđa ideja?

Znamo da je letnje popodne rezervisano za plažu

Svesni smo činjenice da je leto uvek rezervisano za kupanje i sunčanje, stoga su se ranije često postavljali ultimatumi: ili plaža ili trening! Mi ne želimo da vas postavljamo u situaciju u kojoj ćete morati da birate. I zato će popodnevni treninzi počinjati od 18 časova i moći ćete da kombinujete treninge.
To znači da vi odlučujete koliko će vaš trening trajati. Da li ćete se odlučiti za format od trideset minuta ili sat vremena, to je vaš izbor. Ali nikako ne smete da izaberete da ne budete aktivni, znate već, rekli smo: ovog leta je trening naša meta! 

Ukoliko ste u dilemi kakav raspored da napravite, šta da kombinujete i kako da postignete željene rezultate, ne zaboravite na naš projekat Prepokret. Instruktori će vam napraviti plan treninga, posavetovati vas i odgovoriti vam na sva pitanja!

Sa Ibice stiže preporuka za ljubitelje programa BodyAttack

Naši instruktori boravili su na eurosamitu na Ibici. Cilj samita je bila edukacija o novostima koje stižu iz baze Les Mills-a na Novom Zelandu. Jedna od vodećih informacija tiče se programa BodyAttack koji je nakon istraživanja i dobijenog feedback-a od strane vežbača širom sveta, sada više usmeren ka funkcionalnom sportskom treningu.

Vaši članovi će obožavati BodyAttack u trajanju od 45 minuta“ – Upravo ova rečenica nam je privukla pažnju na eurosamitu. Stoga ćemo vam ponudimo i tu opciju, a vi budite slobodni da nam kažete šta mislite 🙂

GRIT i RPM u paketu za grupni fitnes

Sigurno vas je obradovala naša posebna Letnja ponuda u okviru koje uplatom paketa članstva za grupni fitnes dobijate i priliku da idete na Grit i RPM. Na ovaj potez smo se odlučili jer želimo da vam pružimo što više mogućnosti da zadržite stečene rezultate i da novu vežbačku sezonu dočekate spremni i u formi. Sigurno vam se ne prolazi opet kroz sav taj trud, kroz postepeno sticanje kondicije i održavanje motivacije. Zadržite ritam vežbanja i vaši rezultati će biti još bolji!

Kreirajte idealan raspored treninga

Imate ideju kako da ovaj raspored bude još više letnji i kako ćete imati još veću motivaciju da dolazite u Šmek? Ostavite vaše predloge na sajtu u komentarima ispod ovog teksta ili posetite našu Facebook stranicu gde u okviru eventa pod nazivom „Vreme je za letnju verziiju šmeknog rasporeda“ možete ostaviti vaše predloge i sugestije. Bitno je da svaki put kada napišete predlog stavite i hešteg #smekniraspored. Nije bitno da li ćete predlog dati na Twitteru, Fejsbuku…Nemojte zaboraviti na #smekniraspored 🙂 Potrudićemo se da svi budemo zadovoljni 🙂

Pa, da čujemo? 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *