rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3065 pregleda
0 komentara

MISLIMO NA VAS – 8. MART U ŠMEKU

Međunarodni dan žena, 8. mart, obeležava se kao simbol borbe za prava žena koja traje duže od 150 godina. Od tada do danas, žene su se izborile za pravo glasa, kraće radno vreme i istu platu za isti rad kao i muškarci. Žene svakim danom pokazuju i dokazuju koliko su snažne, samostalne i hrabre.
Danas se ove velike društvene promene slave tako što se ženama širom sveta ukazuje pažnja od strane supružnika, rođaka, poslodavaca…

POKLON ZA 8. MART DAJE TI I ŠMEK

Naše dame nismo ni mi zaboravili, želimo da svaku ženu učinimo zadovoljnijom, srećnijom, ispunjenijom i motivisanijom svakog dana. Zato svakoj pripadnici lepšeg pola koja se 8. ili 9. marta odluči da postane naša članica ili da nastavi da trenira sa nama, poklanjamo 20% popusta na pakete članstva iz naše redovne ponude. Potpuno besplatno dobićete i godišnju članarinu koja vam donosi mnoge pogodnosti i popuste, bez obrzira na to da li do sada niste trenirale sa nama ili vam je godišnja članarina istekla.

Borba žena za ravnopravnost počela je baš na 8. mart i pobedile smo. Zašto da ovaj dan ne bude dan i tvoje odluke? Dan kada uživaš u onome što jesi i kad si ponosna na svoju snagu, hrabrost i moć, koju ćeš nam pokazati na treningu.

MOMCI, PAŽLJIVO ČITAJTE

Idealan poklon za bilo koju priliku nikada nije lako naći. Boja, veličina, autor, da li joj to baš treba? Mi imamo rešenje. Nema boja, nema veličina, takav poklon joj uvek treba, a autor si ti.

Pokloni svojoj dami, majci, sestri ili drugarici paket članstva Trening bez granica 90, 180 ili 360 koji će joj obezbediti da sa nama zaista trenira bez granica i ostvari sve svoje ciljeve. Osim što će poklon nju oboriti s nogu, častimo te i mi! Ukoliko kupiš vaučer 7. ili 8. marta Trening bez granica 90, 180 ili 360 dobićeš po  30% nižoj ceni.

Bez obrzira na to da li ste rešile da sebe nagradite treningom koji će ubrzo postati vaša zdrava navika ili će vas obradovati neki Šmeker, posebna ponuda važi od 7. do 9. marta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *