rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

5246 pregleda
0 komentara

ANDRIJANA ARSIĆ: U ŠMEKU SAM SAVLADALA I STRES PRED SVADBU

Andrijana Arsić, jedno od naših najprepoznatljivijih lica. Kako sama kaže, voli sve treninge, ali ostali članovi najviše je vezuju za Pump i Grit. Uz osmeh kaže, ne buni se.

Andrijana, kako si čula za Šmek?

Bila sam instruktor grupnih treninga dugi niz godina tako da sam upućena u fitnes centre koji postoje u Novom Sadu i koji su se tokom godina otvarali, ali nisam imala mogućnost da dolazim na treninge zato što sam držala svoje. Kada sam prestala da se bavim time došla sam u Šmek i tu sam već godinu ipo dana.

Sećaš li se prvog treninga na kom si bila?

Pump – naravno (smeh). Sećam se tih upala posle Pumpa.

Upala? Ali bila si u kondiciji i pre nego što si došla u Šmek.

Jesam, ali pošto sam prestala da držim treninge išla sam jedno vreme u teretanu, tamo sam radila sa velikim težinama, a kada sam došla na Pump mislila sam da je koncept treninga sličan. Taj broj ponavljanja ne iziskuje velike težine, baš naprotiv, tako da sam prvi put prošla sa upalom koje se još uvek sećam.

Koji ti je omiljeni trening sad?

Baš teško pitanje. U toku nedelje dolazim na sve treninge. Ako ne stignem u toku nedelje da odem na neki od treninga onda je on prvi na spisku sledeće nedelje. Mislim da me vežbači najviše vezuju za Grit i za Pump, pa hajde da izdvojim ta dva. Sve sam probala i idem na sve.

Gde pronalaziš motivaciju za svakodnevne treninge?


Meni trening znači odmor i za trening i za psihu, jer je moj posao prilično stresa. Advokat sam, jako puno vremena provodim sedeći u kancelariji, a to je veoma stresan posao, pa mi energija koju doživim na treningu i ta vrsta pražnjenja super odgovara. Tu je motivacija, u dobrom druženju i dobrom osećaju posle treninga.

Mada moram priznati da mi se vrlo često desi da moram sebe da nateram da dođem.

Kako?

Snaga volje. Znam da je tu ekipa sa kojom se družim, koju sam i upoznala u Šmeku, dan ranije se dogovorimo već na koji trening danas dolazimo i bude mi bezveze da ih ispalim, to mi je motivacija. I naravno, odraz u ogledalu.

Jesi ovde pronašla tu ekipu ili si je dovela sa sobom?

Neke sam upoznala, a moja kuma, sestra, svi dolaze. Jako puno vremena provodim na poslu, posle toga i na treningu, imam i muža i kuću (smeh), da bismo svi sve postigli, Šmek nam je i druženje. Posle prošetamo do kuće, i to je način da se vidimo – spajamo lepo, zdravo i korisno.

Je l’ tačna anegdota da si dan pred svadbu trenirala?

Istina je! Udala sam se 13. maja, došla sam 12. uveče na Pump i sećam se kad mi je suprug rekao ”ako ti padne teg na glavu i ne dođeš sutra, dolazim ja u Šmek da vidim šta se to tamo dešava pa ti ne možeš da ne treniraš ni dan pred venčanje”. Svi su se bojali da se ne povredim, ali sam stres pred svadbu prebrodila u Šmeku.

Jesi imala neki cilj sa kojim si došla u Šmek?

Nisam imala cilj zato što sam već dugo godina u treningu i generalno cilj mi je da održavam kondiciju i ostanem aktivna. Mada moram da priznam da mi je, od kada sam probala Les Mills, cilj da pomeram svoje granice izdržljivosti. Na Gritu to uvek mogu i volim kad vidim da uvek mogu više. Kao što je recimo na Pumpu, kad sam tek počela da treniram radila sam čučnjeve sa 15 kilograma, sad radim sa više od 30, to je takmičenje same sa sobom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs