rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2794 pregleda
0 komentara

BACI SIDRO: Spremite se za pravu letnju žurku!

Bili ste vredni, naporno ste vežbali i upravo zbog toga 6. juna u Šmeku pravimo veliku letnju žurku! Spremite se za  jedinstvene treninge, muziku iznenađenja, osvežavajuće posluženje i sasvim drugačiji ambijent.

Havajska plaža u Šmeku

Eto idealne prilike da pokažete rezultate vežbanja. U subotu, 6. juna u Šmek možete doći u kupaćem kostimu, obučeni za plažu, sa havajskom ogrlicom, šlaufom, mišićima za plivanje. Obucite šta želite, ali budite kreativni 🙂 Nagradićemo najbolji kostim!

A kakvi će biti treninzi?

Jedinstveni. Pitate se zašto? U subotu će za izbor muzike i koreografije biti zaduženi kreativni instruktori Šmek TIM-a. Bacićemo sidro uz letnje hitove iz 70-ih, 80-ih i 90-ih. Volite iznenađenja? Onda ćete baš uživati 🙂

Jedan koktel u pauzi između treninga?

Pre, posle ili između treninga sednite na ležaljku i opustite se uz osvežavajući voćni koktel 🙂

Raspored treninga za 6. jun

18:00 Šmekerski Pump
18:45 Šmek Attack
19:30 Š’Band
20:15 ŽURKAAA

Hajde da zajedno ukrasimo Šmek

Ukoliko želite, donesite u Šmek nešto što vas podseća na leto 🙂 Postavićemo vaš ukras 6. juna i držaćemo ga u klubu tokom celog leta. Želimo da vam kod nas bude prijatno i da napravimo pravu letnju atmosferu 🙂

Znate i sami  kako je težak početak vežbanja nakon pauze, koliko se brzo vratimo na staro i koliko je lako izgubiti naviku redovnog odlaska na treninge. Mi ćemo se potruditi da se u Šmeku ovog leta osećate sjajno.

Nije kraj iznenađenjima…
Vidimo se 6. juna! Prijavite se.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *