rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4276 pregleda
0 komentara

BACI SIDRO: Utisci sa najzabavnijeg događaja do sada

U subotu 6. juna smo zajedno bacili sidro. Šmek je naša luka i odlučili smo da vežbamo i tokom leta. Znamo da volite da idete na plažu, da se opustite i uživate na obali reke ili mora, ali bila bi prava šteta da naši naporni treninzi i trud sada padnu u vodu. Zato smo odlučili da prenesemo deo te letnje atmosfere i zadržimo ovu pozitivnu energiju u naredna tri meseca.

Ima li boljeg načina da prenesemo letnji vibe od jedne prave Šmek žurke? Mi mislimo da nema. Sudeći prema vašem raspoloženju i energiji, žurka je počela još na prvom treningu.

Letnji šmekerski uskrasi

Čuvarka za ribe na stejdžu, sidro, kormilo od broda, maketa jedrilice, odbojkaške lopte i letnji peškiri. Na svakom koraku su vas čekali letnji ukrasi, ali mi nismo stali tu. Obećali smo vam osvežavajuće koktele. I već nakon prvog treninga čekao vas je Šmek punč u kom su uživali i instruktori. Nije vam bilo čudno što je Suza tako vesela?

BACI_SIDRO_utisci_09

Šmekerski Pump

Naša sirena Sofija Tasić stiže među prvima. Oblači svoj letnji kostim i obuva peraja. Šteta što je niste svi videli, ali sva sreća što nije držala trening sa perajima. Ipak bismo voleli i da Sofija vežba sa nama tokom leta. Primećujemo da ste se potrudili oko kostima i ne brinite, nagradićemo najbolji 🙂

BACI_SIDRO_utisci_13

U Šmek pola sata pre treninga dolazi ekipa sa plaže. I savršeno ste se uklopili u ambijent. Bilo je lepo videti vas u sali, potpuno opuštene i nasmejane. Sa zvučnika se čuje pesma „Budi moje lađe kapetan“ i simbolično krećemo da bacamo sidro. Vidi se da ste oduševljeni muzičkim izborom naših instruktora, ali i koreografijama. Iako smo se zabavljali, zapravo smo uradili jedan intezivan i naporan trening.

BACI_SIDRO_utisci_10

Kako nas je napao Šmek Attack

Gotovo svi sa Šmekerskog Pump-a produžujete na Šmek Attack. Svaka čast na izdržljivosti i upornosti! Dok ste se osvežavali nakon prvog treninga, primetili smo da ste se baš umorili, ali i da ste jedva čekali da vidite šta smo vam još pripremili.

BACI_SIDRO_utisci_06

Ovo je bio najbrži ritam do sada, ali i prava energetska bomba. Već na polovini treninga gubite snagu, ali vam pesme koje su Sofija i Vale izabrali ne daju da napravite pauzu. Taman kada ste pomislili da više ne možete, Šmek Attack kreće da vas voza 200 na sat. I energija se opet diže. Sve do samog kraja kada oduševljeni izlazite sa treninga i želite još.

Druženje uz osveženje

Ne znamo da li je na vas uticao ambijent, kostimi, možda čak i punč, ali bili ste izrazito opušteni i raspoloženi. Uneli ste pravu letnju atmosferu u Šmek i drago nam je što se osećate prijatno.

BACI_SIDRO_utisci_slika_za_tekstBACI_SIDRO_utisci_08
BACI_SIDRO_utisci_05

Vreme je za Š’Band:

Sh’Bam je plesni trening, uskoro nas čeka žurka i svi imamo velika očekivanja. Članovi sastava Š’Band nas nisu izneverili. Suza i Vale su puni iznenađenja i zarazne energije. Od koreografije, muzike pa sve do finalnog dela kada se ekspander pretvorio u uže za limbo dance, a vi u kolonu rasplesanih Karbiljana. Svaki momenat ovog treninga je bio čista zabava.
I tako se Š’Band pretvorio u žurku. A da to nismo ni osetili.

BACI_SIDRO_utisci_03

Žurkaaaaa

Gasi se svetlo, muzika je nešto glasnija i svi se selimo u salu. Treba nam neko ko će da nas pokrene da i nakon svih ovih treninga đuskamo. Nema bolje osobe za takvu akciju od našeg Nemanje sa info deska. Nemanja ulazi u ulogu animatora, penje se na binu i vrtoglavo diže atmosferu. Sa prijateljicom pravi jedan mali plesni show nakon kojeg smo još bolje raspoloženi.

BACI_SIDRO_utisci_02

Šmek se pretvara u noćni klub. Svi smo jedva čekali žurku, a pogotovo instruktori koji su konačno mogli da se opuste. Sidro je uspešno bačeno i vreme je da uživamo u atmosferi koju smo zajedno napravili.

BACI_SIDRO_utisci_01

Nadamo se da ste se lepo proveli i da vam se dopala naša ideja. Takođe se nadamo da ćete ostati sa nama tokom leta jer mi ne želimo da ovakav događaj organizujemo samo jednom. Ne želimo ni da organizujemo isti. Želimo da se potrudimo da prevaziđemo sami sebe i da vam pružimo nešto novo i interesantno.

Ostanite sa nama i tokom leta. Čekaju vas iznenađenja 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *