rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5948 pregleda
0 komentara

BACI SIDRO: Vežbajte besplatno tokom leta

Kada smo najavljivali letnju žurku u Šmeku rekli smo vam da budete spremni na iznenađenja. Neke detalje vam još uvek nećemo otkriti, ali ono što smo hteli da podelimo sa vama je da smo odlučili da vas nagradimo jer ste bili toliko vredni.

Leto u Šmeku?

Pripreme za leto i plažu trajale su mesecima. Zajedno smo sastavljali planove treninga, vežbali i naporno radili. Zašto bismo sada odustali i dopustili da naš trud padne u vodu?

2+1 JER BUDUĆNOST NIJE ONO ŠTO JE NEKADA BILA

Naš cilj je da srušimo sve stereotipe koji se tiču vežbanja, pa i onaj najveći i najstariji – da se tokom leta ne vežba. Treninzi čine da se osećamo dobro, da izgledamo dobro i da budemo u formi. Zašto ne bi smo produžili taj osećaj?

Mi vam nudimo mesec dana BESPLATNIH treninga! Ukoliko u periodu od 6. do 8. juna uplatite dva mesečna paketa treći dobijate besplatno. I to nije sve…

Šta nam još donosi posebna ponuda?

Osim mesec dana besplatnih treninga uz paket članstva grupnog fitnesa dajemo vam i mogućnost da BESPLATNO idete na RPM i GRIT. Ovog leta ćemo biti još jači!

Nije kraj poklonima, za nove članove spremili smo:

Ukoliko od 6. do 8. juna odlučite da postanete naš član, dobićete GODIŠNJU članarinu koja vam omogućava da koristite naše usluge po nižim cenama, ali i brojne benefite koje imaju naši članovi.

Mi baš volimo iznenađenja. Pogotovo ona prijatna. Samo takva će vas i čekati na žurci 6. juna. Prijavite se za učešće 🙂
 
Vidimo se u Šmeku 🙂

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *