rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4598 pregleda
0 komentara

BACK TO ŠMEK I TO DVA MESECA PO CENI JEDNOG

Kako su besplatni treninzi u ŠMEK fitness centru završeni. Vreme je za posebnu ponudu.

1 + 1 MESEC GRATIS

Da, dobro čitaš.

U periodu od 4.9. do 7.9. možeš da iskoristiš BACK TO ŠMEK posebnu ponudu i da po ceni od 4.500 RSD treniraš dva meseca.

Paket TRENING BEZ GRANICA podrazumeva neograničeno korištenje teretane i grupnih treninga. Uz uplaćenu članarinu dobijaš i tri uvodna treninga u teretani, pravljenje šestonedeljnog rasporeda kombinovanja grupnih treninga kako bi tvoj cilj bio što pre vidljiv, kao i besplatno godišnje šmek članstvo.

POČNI PAMETNO

Kako bi ti pomogli da zavoliš treninge i da oni postanu tvoja svakodnevna zdrava navika, napravili smo vodič koji će ti pomoći da počneš sa treninzima ma gde oni bili.

Počni pametno program naučni je program koji je objavio dr Jinger Gotšal na Pensilvanijskom univerzitetu i on podrazumeva kombinaciju kardio treninga, treninga snage sa core treningom ili treningom fleksibilnosti.

Prvih šest nedelja namenjene su vraćanju na treninge i stvaranju „ljubavi“ prema istim. Dok narednih 12 nedelja podrazumevaju usvajanje zdrave navike.

Nakon ovog programa, naravno ukoliko ga se pridržavaš, primetićeš ogromnu razliku kako na fizičkom tako i na mentalnom nivou.

Preuzmi POČNI PAMETNO PROGRAM klikom na LINK.

A šta ako ne znam da li želim da se učlanim u ŠMEK?

Nikakav problem i u potpunosti razumemo i ovu nedoumicu. Imaš predrasude, čuješ priče, već treniraš u nekom drugom fitness centru…

Prvi probni trening je za svakog besplatan. Sve što treba da uradiš je da popuniš on-line formular klikom na LINK i čekaš da te neko pozove.

Onda dođeš, probaš trening, vidiš atmosferu, proceniš higijenu, energiju, ljude, instruktore… Pa tek onda odlučiš.

Vidimo se i družimo u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *