rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5698 pregleda
0 komentara

BESKONAČNO RAZLOGA JE ZA POVERENJE

Sećaš li se ovogodišnje rođendanske žurke u ŠMEK-u? Ni mi, zato što je nije bilo, ali naravno da ćemo proslaviti svoj OSMI rođendan onako kako dolikuje, ovaj put na još bolji način.

NAJBOLJA ŽURKA JE U ŠMEK-u

Pozivamo te da u petak, 23.12. od 20h dođeš na ŠMEK-ovu žurku u kojoj ćemo obeležiti naš 8. rođendan, obeležiti proširenje teretane, dočekati Novu godinu na naš način, obeležiti nagradu o kojoj ćeš uskoro više saznati…

Zapravo, dođi na žurku u kojoj nećemo samo mi uživati, već i ti zajedno sa nama, zato što te čekaju razna iznenađenja – jer mnogo je razloga za slavlje.

Šta te čeka?

Iće, piće, kokteli, torta, DJ, strava ljudi, tombola u kojoj možeš da dobiješ besplatnu članarinu od tri, šest i dvanaest meseci, proglašenje člana godine koji ide na grupne, člana godine koji ide u teretanu, instruktora godine, dodela ŠMEK VIP članstva i naravno ŽURKAAA!!!

Kako da se obučeš?

Hej, pa znaš već da su naše žurke stvarni izlasci. Zato, onako kako se petkom i subotom središ – haljinice, košulje, pantalone, super obuća, šminka – jer želimo da to veče ne budemo u sportskim helankama, šortsevima i majicama.

Da li će biti treninga u petak 23.12.?

Hoće, ali grupnih treninga samo prepodne, a teretana će raditi do 18h – što znači da ćeš u 18h morati da napustiš teretanu kako bismo pripremili sve što treba za žurku, DJ-a i sredili prostor – a videćeš već i zbog čega.

Ko sve može da dođe na žurku?

Hej, nama nije bitno da li treniraš kod nas kao redovan član, sa FitPass-om ili u opšte ne treniraš. Vrata ŠMEK-a otvorena su za sve, ali jedini uslov za ulazak je da napraviš paketić i staviš pod ŠMEK-ovu jelku.

Paketići za decu iz Svratišta

Kako bi žurka bila još bolja i kako bismo uradili nešto dobro i za ljude u okolini, sada već osmu godinu za redom skupljamo i pravimo paketiće za decu iz Svratišta – Šta god da možeš ti ponesi, znači im garderoba, pribor za školu, crtanje i pisanje, knjige, sveske, razni flomasteri i bojice, tempere, vodene bojice…

Kada dođeš, staviš paketić pod jelku i to je to, tvoja ulaznica za žurku je kupljenja, dalje ti je sve obezbeđeno – Hrana, piće, muzika, druženje, ljudi i nezaboravan provod.

 

SVE ŠTO TREBA DA ZNAŠ UKRATKO

  • Žurka se održava 23.12.2022. od 20h
  • Proglašavaju se članovi godine, instruktor godine
  • Dodeljuju se ŠMEK VIP kartice za najvernije članove
  • Na žurki će biti DJ i strava muzika
  • Ulaz je otvoren za sve! Jedini uslov je paketić za decu iz Svratišta (ŠKOLSKI PRIBOR NAJPOTREBNIJI)
  • Dreskod je tvoja garderoba za žurku!
  • Igraćemo tombolu u kojoj možeš da osvojiš tri, šest, ili 12 meseci neograničenih treninga
  • Zvanična žurka traje do 1h 😉

 

Za sva dodatna pitanja, piši nam.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *