rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2076 pregleda
0 komentara

BESPLATNO PREDAVANJE – Kako uskladiti ishranu i trening sa svakodnevnim obavezama?

Kao deo Dana otvorenih vrata, organizovali smo besplatno predavanje na kojem ćeš moći da saznaš kako da kombinuješ trening, ishranu i svoje svakodnevne aktivnosti. Predavanje će se održati 7. maja u 12 časova.

Nauči kako da samostalno usklađuješ ishranu i trening sa svakodnevnim aktivnostima

Cilj ove radionice je da ti, osim znanja o kombinovanju treninga i ishrane, pruži mogućnost da samostalno primenjuješ naučeno na svojim treninzima i ishrani, te tako utičeš na stvaranje željenih rezultata i kvaliteta života.

Predavanje će držati Milan Ivetić. Milan će sa tobom podeliti iskustva koja je stekao tokom 12 godina, radeći kao personalni trener i pomažući ljudima da smršaju, prihvate fizičku aktivnost kao deo svakodnevnice i načine svoj život kvalitetnijim i uspešnijim.

Kako do učešća na besplatnom predavanju?

Predavanje o kombinaciji treninga, ishrane i usklađivanju sa svakodnevnim obavezama je besplatno za sve. Sve što je potrebno jeste online prijava putem OVOG LINKA koja ti donosi pravo na učešće. Obzirom da je broj mesta ograničen, prijavom ćeš rezervisati svoje mesto.

Dani otvorenih vrata

Osim učešća na predavanju, prijava ti donosi priliku da od 6. do 9. maja besplatno treniraš u Šmeku, koje god od naših trening želiš i kada god želiš. Pridruži nam se na Danima otvorenih vrata. Saznaj više.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *