rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

2693 pregleda
0 komentara

BODY PUMP PRIČA – MILJKO OBRADOVIĆ

Miljkova Body Pump priča započela je nekoliko meseci nakon što je postao Šmekov stalni član. Interesantno je da je od samog početka Miljko postao ljubitelj svakog Les Mills treninga, osim Body Pumpa, koji mu se u prvi mah činio odbojan, potpuno nezanimljiv, i kako sam kaže, rado ga je izbegavao! Kada je konačno odlučio da proba Body Pump trening, dogodio se preokret. 🙂

MILJKOVA PRIČA

Imam 47 godina. U (mom) ŠMEKU treniram od samog osnivanja. U početku sam krenuo na sve treninge redom, reko da isprobam pa šta bude. Nisam imao pojma o čemu se zapravo na tim treninzima radi. Znam za teretane ali ovo, ovo je poseban fitness…Posmatrao sam treninge iz hodnika kroz prozor Šmeka i rekao: Ovo mi je sve SUPER, ali ovaj trening sa tegovima brate FUJ! Pa,to me podseća na teretanu! To sam već video, doživeo, iskusio… I nisam ni probao taj (FUJ) BODY PUMP bar jedno 2 meseca. Na sve sam išao ali na BODY PUMP NE! Moja ženica Biljana Obradović-Zec koja takođe trenira u ŠMEKU i koja me je nagovorila da krenem u isti me je stalno zvala na BODY PUMP: Hajde, dođi, probaj, znaš kako je super! Nije uopšte kao u teretani. Znaš kako su super i instrutorke Jasna Nikolin i Sofija Tasić!I ja DOĐOH! Ljudi kad je počeo trening, kad je počela muzika, ritam, buka, energija, kratke ali ubitačne vežbe za svaku grupu mišića….Glas instruktorke sa razglasa koja te tera da pređeš sve svoje do sada granice, mogućnosti, ja sam od tada odlepio za BODY PUMPom! DOĐOH,VIDEH,OSTADOH!

bodypump100_moja_prica_miljko_obradovic_slika_02

1.KAKO SI SE ODLUČIO ZA OVAJ TRENING?

Bilo je to sasvim slučajno! Na prvi pogled mi se uopšte nije dopao, mislim vizuelno, jer nisam želeo da ga probam. Smatrao sam da je to klasičan trening koji mogu da radim i u teretani. A to me nije privlačilo! Ipak, na hiljaditi nagovor moje supruge, probao sam Body Pump i ODUŠEVIO SE! 🙂

2. DA LI SU POSTOJALE PREDRASUDE O BODY PUMPU U SMISLU DA NIJE ZA TEBE?

Da naravno, kao što sam i malo pre pomenuo, postojale su velike predrasude. Nisam želeo čisto ’’ pumpanje mišića’’ ali kada sam probao prvi trening shvatio sam da je Body Pump nešto potpuno drugačije i izazovnije za mene!

3. KOLIKO PUTA NEDELJNO TRENIRAŠ BODY PUMP?

Body Pump treniram dva puta nedeljno, možda bih želeo i malo češće ali moje obaveze i vreme treninga se ne poklapaju baš uvek.

4. KAKVE SI REZULTATE POSTIGAO I ZA KOJE VREME?

Fizičke promene uglavnom uoče i pohvale drugi. Sigurno jesu vidljive ali ono što je meni lično najbitnije je to što se jako dobro osećam nakon Body Pump treninga.

bodypump100_moja_prica_miljko_obradovic_slika_01

5. ŠTA OČEKUJEŠ OD BODY PUMP 100 DOGAĐAJA?

Šta očekujem? Očekujem jednu stepenicu više u treninzima, muzici i koreografiji, i ne sumnjam da će stoto Body Pump izdanje ispuniti moja očekivanja!

6. KOGA OD PRIJATELJA ĆEŠ POVESTI NA SPEKTAKL?

Ja uvek zovem sve svoje prijatelje da mi se pridruže, ali su oni koliko primetim nekako lenji i tromi. Nikako da ih nagovorim da se odluče na ovaj moj korak, iako i sami vide koliko se ja dobro osećam. Tako da ću na događaj povesti svoju suprugu i sina! Mi smo porodično izabrali Šmek. 🙂

7. KOJI JOŠ LES MILLS TRENING PORED BODY PUMPA VOLIŠ?

Pa moram priznati da je ovo najteže pitanje do sada jer je teško posebno izdvojiti neki Les Mills trening! Moj konačan odgovor je: VOLIM IH SVE! 🙂

8. ZAŠTO BI PREDLOŽIO LJUDIMA DA PROBAJU BODY PUMP?

Zato što je jako interesantan trening, sa kratkim i brzim promenama, praćen odličnom muzikom i zato što je trening za svaku grupu mišića.

Preporučujem da svako proba Body Pump i garantujem da neće zažaliti!

bodypump100_moja_prica_miljko_obradovic_slika_03

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs