rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

5400 pregleda
0 komentara

BodyStep: Classic i Athletic

Jeste li primetili da u novom, letnjem rasporedu postoje dve verzije BodyStep-a ? I sigruno se pitate koja je razlika? I sada ne znate koju ste od te dve verzije do sada vežbali kod nas? Sada ćemo vam razjasniti sve nedoumice!

NEDOUMICA br.1

Naime, BodyStep je trening koji ima dve verzije – BodyStep Classic (70/30) i BodyStep Athletic. Razlika je u svega par pesama koje menjaju intenzitet i karakter samog treninga. Do sada ste u Šmeku imali priliku da vežbate Classic verziju.

BODYSTEP CLASSIC JE…

Trening koji kombinuje jednostavne pokrete i kretanja na step klupici i oko nje pri čemu je 70% atletski trening, a 30% “flava” tj. deo zabavnog karaktera koji uključuje i plesne pokrete.

A KAKAV JE ONDA BODYSTEP ATLETHIC?

Ako volite trening na step klupicama ali želite da vaš trening bude intenzivniji i sa više izazova BodyStep Atlethic je pravi trening za vas. “Flava“ deo je zamenjen pokretima visokog intenziteta kao što su poznata vežba “burpee“ i različiti naskoci, saskoci na i sa stepera i intenzivni skokovi. Sve te kombinacije su glavni krivac za visok puls tokom celog treninga i za vaše neizmerno simpatične purpurne face nakon treninga. 🙂

I već znate šta to znači: puno potrošenih kalorija, kraći put do rezultata i još kraći put do odličnog raspoloženja! A ono što još dobijate odlaskom na BodyStep treninge jeste poboljšanje nivoa opšte kondicije, snage i izdržljivosti, naročito donjeg dela tela.

KOJU VERZIJU VI BIRATE?

Sada kada znate razliku između ova dve verzije verovatno, ukoliko već niste, želite da probate obe. Imajte na umu samo jednu stvar, koji god da je vaš izbor, jedini loš trening BodyStep-a je onaj na kojem vi niste bili! 😉

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs