rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4985 pregleda
0 komentara

ČAROBNA BODY PUMP 100 FORMULA

Bliži se bližiii, svi žele i čekaju isto, nestrpljenje raste, mesta je sve manje, a spremna je i ČAROBNA BODY PUMP 100 FORMULA!

BODY PUMP 100 FORMULA VODI DO SPECIJALNE PONUDE

Baš zato što si motivisan, vredan i naporno vežbaš, pripremili smo ti posebnu Body Pump 100 ponudu kako bi sebe obradovao popustom koji će važiti za pakete članstva od šest i dvanaest meseci! Kako bi ostvario specijalnu ponudu neophodno je da rešiš Body Pump 100 formulu! O čemu je reč? 🙂

STANI NA VAGU I OSVOJI NAGRADU

Koliko imaš kilograma? 🙂

Hajde da sam kreiraš svoj popust! Imaćeš priliku da staneš na Šmekovu vagu i pokažeš koliko si težak. Zato se dobro čuvaj za praznike i pokušaj da ne odoliš ukusnim iskušenjima, 🙂 jer ćeš svoju težinu primeniti na čarobnu Body Pump 100 formulu! 😀 Formula za specijalnu Body Pump 100 ponudu glasi:

BP100 – (n) Kg = tvoj popust %

Nema trika, tvoj rezultat ostvario ti je popust prilikom uplate jednog od dva ponuđena paketa članstva. Čestitamooooo! 😀

BODY PUMP 100: VAŽNA NAPOMENA

Preostalo je još samo 12 dana do najspektakularnijeg događaja! Požuri, jer će ti specijalna ponuda koju ostvariš uz pomoć čarobne formule, doneti i mesto na Body Pump 100 spektaklu! Ukoliko se nađeš u prvih 10 koji iskoristi specijalnu ponudu obezbedičeš sebi mesto na događaju! Specijalna ponuda važiće od 09.01. do 16.01.2017.

P.S Predlažemo da već danas izabereš svoj trening i kreneš u ozbiljne pripreme kako bi tvoj popust na specijalnu ponudu bio što veći! 😀 Vidimo se u Šmeku!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *