rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2498 pregleda
0 komentara

CENE PAKETA U ŠMEKU SE TOPE – USIDRI SE UZ POSEBNE POGODNOSTI

Čekamo te 10. juna na žurci u Šmeku! Bio naš član ili ne, dođi da se zabaviš uz domaću muziku, koktele i neviđenu letnju energiju, jer otvaramo Šmek Marinu, mesto za tvoj letnji predah. 🙂

Kada se na otvaranju Šmek Marine dobro zabaviš, nesumnjivo će treniranje s nama postati tvoj letnji prioritet. Ako ne prioritet, onda sastavni deo tvog dana. Uvodimo letnje verzije treninga koje planiramo posle kupanja na Štrandu, a koji će zaista biti zabavniji od svega što si do sada probao.

Šta smo ti pripremili?

TRENING BEZ GRANICA 360 – ZA INSTINSKE FITNES ZALJUBLJENIKE

Ukoliko se odlučiš da sa nama treniraš tokom cele godine, dajemo ti mogućnost da uplatiš Trening bez granica 360 sa 50% popusta. To znači da ćeš cele godine trenirati, bilo koji od naših 14 treninga, kada želiš i koliko god želiš, a u isto vreme uštedećeš 16 950 dinara.

TRENING BEZ GRANICA 180 – ZABAVA KOJA NE PRESTAJE

Pokloni nam svoje poverenje u narednih 180 dana sa 40% popusta. Obećavamo super zabavu, lude treninge i sjajne rezultate, tokom celog leta i jeseni na bilo kom od naših treninga. Uplatom Treninga bez granica 180 uštedećeš 7560 dinara.

TRENING BEZ GRANICA 90 – OSTANI FIT TOKOM CELOG LETA

Uživaj u Šmek Marini tokom cele letnje sezone uplatom našeg najtraženijeg paketa članstva Trening bez granica 90, sa 30% popusta koji ti donosi naše treninge svakog dana, predah u našoj marini i super druženje, uz uštedu od 2970 dinara.

Uplatom bilo kog paketa od petka 9. juna do ponedeljka 12. juna, dobićeš gratis godišnju članarinu. Postaješ naš privilegovani član i tokom cele godine čekaju te brojne pogodnosti.

Prijavi se besplatno klikom na baner ispod. Čekamo te na žurci! 🙂

Otvaranje_Smek_Marine_Baner_750x100-2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *