Vrste članstva

Individualno članstvo

Ako hoćeš da treniraš kad god ti padne na um, bez vremenskih ograničenja. Ako hoćeš da treniraš i više puta dnevno. Ako hoćeš sve, uvek.
Sve to nam je okej, sve to razumemo, i za svakoga od vas imamo paket koji mu je po volji:

Korporativno članstvo

Zaposleni i prezauzeti ljudi često zaboravljaju na sebe, i na to koliko je važno da budu zdravi i vitalni. Poneseni svakodnevnim obavezama i gotovo neizostavnim stresom, zanemaruju osnove bez kojih pre ili kasnije sve gubi smisao. Te osnove su – zdravlje, dobar osećaj i kvalitetna energija.

Naši paketi kreirani su tako da zaista možeš trenirati u bilo kom dobu dana. I zato, čuveni izgovor poslovnog čoveka – „nemam vremena“ – definitivno više ne pije vodu.

Za kompanije i njihove zaposlene pripremili smo posebne povoljnosti. Članstva mogu biti mesečna i godišnja.

Plaćanje se može izvršiti na više načina:

– ugovorom dva pravna lica (pri čemu kompanija može da snosi troškove u celosti ili delimično).

– ugovorom pravnog i fizičkog lica putem administrativne zabrane.

Studentsko članstvo

Svi smo prošli kroz to (neki od nas prolaze još uvek :) ). I zato nam je potpuno jasno šta znači studentski život – brdo ispita, brdo pitanja i nedoumica, mnogo izazova.
Važno je da kroz ovaj izazovni i uzbudljivi životni period prođeš što spremniji. Kada kažemo spreman, mislimo – zdrav, energičan i poletan.

Budući da je jedan od večitih studentskih izazova nedostatak novaca, tokom cele godine imamo opciju uplate studentskog članstva, koje je povoljnije od uobičajenog.

Posebna ponuda

Paketi članstva uplaćeni pod nazivom POSEBNA PONUDA ostvaruju pravo zamrzavanja članarine. Članarina može da se zamrzne usled povrede, zdravstvenih razloga, ili vanrednih situacija.

Akcijska ponuda

Paketi članstva uplaćeni pod nazivom AKCIJSKA PONUDA ne ostvaruju pravo na zamrzavanje članarine. To znači, da paketi uplaćeni pod ovim nazivom startuju od dana kada se kaže i traju onoliki broj dana koliko je predviđeno paketom, bez obzira na okolnosti.