rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

10005 pregleda
2 komentara

Dani otvorenih vrata: Treninzi besplatni za sve!

Šmekeri su vrele letnje dane provodili uživajući na plaži, a večeri družeći se na treningu. Pokazali smo svima da treninzi tokom leta nisu nikakav bauk! Pa čak i kada ste putovali, nosili ste Šmek sa sobom i mislili na nas. Zajedno smo se borili protiv predrasuda da se leti ne vežba. I pobedli smo 🙂

Sada je pred nama 1. septembar koji za sve nas označava jedan novi početak. Sećate se svog prvog odlaska u školu? 🙂 Znamo šta ćete pomisliti: učenje, škola, kontrolni, domaći zadaci…Ali onda vas misli odvedu do vaših drugara iz odeljenja i osmeh vam prekrije lice.

Mi smo odlučili da vam prvog vikenda septembra osmeh ne silazi sa lica. Baš svima! Šmekerima koji su bili sa nama tokom leta, vama koji ste napravili pauzu, a i vama koji nikada niste bili u Šmeku 🙂

Vrata Šmeka će 4, 5, 6. i 7. septembra biti otvorena za sve!

Od 4. do 7. septembra svi mogu da treniraju BESPLATNO! Baš svi mogu da zavire u naš svet i osete kako je to biti Šmeker.

Pozivamo vas na Dane otvorenih vrata 🙂

Šmekeri slobodno mogu da pozovu drugare da im se pridruže. Da se družimo, treniramo i baš svi ostvarimo pravo na jedan vredan poklon!

Spremili smo poklon za sve vas – mesec dana BESPLATNIH treninga!

Pipremili smo posebnu ponudu za sve vas koji odlučite da obnovite, produžite vaše pakete članstva ili da se učlanite -prilikom uplate našeg mesečnog paketa poklonićemo vam još jedan mesec GRATIS!

Trening bez granica je naš novi paket članstva, a uz njega dobijate…

Svi koji ste vežbali u Šmeku, poznat vam je naš paket članstva pod nazivom „Šmek paket“. Uplatom ovog paketa imali ste mogućnost da odlazite na sve naše treninge, tačnije trinaest različitih treninga u blizu sto termina nedeljno!

Od 1. septembra Šmek paket članstva postaje paket članstva pod nazivom TRENING BEZ GRANICA. Verujemo da nije potrebno objašnjavati zašto smo izabrali baš ovaj naziv, ali ćemo vam reći da će trening bez granica biti jedini paket članstva u ponudi Šmeka.

Iznenađenjima nikad kraja

Imamo još jednu lepu vest! Paket članstva TRENING BEZ GRANICA će biti povoljniji u odnosu na Šmek paket. Dakle, dobijajte isto uz nižu cenu. Zar to nije šmekerski?

Da rezimiramo

Od 4. do 7. septembra imaćete mogućnost da uplatom mesečnog paketa članstva dobijete još mesec dana GRATIS, da trenirate bez granica i po povoljnijim uslovima od dosadašnjih.

Poklon dobrodošlice za nove članove Šmeka

Ukoliko u periodu trajanja Dana otvorenih vrata odlučite da postanete naš član, dobijate na poklon besplatnu godišnju članarinu!

Znate zašto ste došli u Šmek? Da izgubite koji kilogram, da oblikujete vaše mišiće ili jednostavno želite da se osećate bolje. Ali niste sigurni kako najbrže do cilja. Neka vas to ne brine jer za vas imamo Prepokretni plan. Više o prepokretnom planu možete pročitati ovde. Ono što je bitno je da je za svakog novog člana Šmeka izrada Prepokretnog plana BESPLATNA.

Bogatiji raspored tokom dana

Raspored će tokom trajanja Dana otvorenih vrata biti bogatiji. U toku letnje sezone smo se družili samo ujutru i uveče, a od 4. do 7. septembra nas čeka veći broj termina i još više prilika da zajedno vežbamo i družimo se.

Raspored možete preuzeti na kraju ovog teksta.

Da li će treninzi zaista biti BESPLATNI?

Treninzi će biti otvoreni za sve. Moći ćete da trenirate besplatno čeitiri dana kada želite i koliko želite.
Možda hoćete samo da svratite do Šmeka da vidite stare prijatelje ili steknete nove. I to je okej 🙂

Ali ukoliko ćete trenirati, put do besplatne ulaznice je prijava putem našeg sajta ili na info desku pre početka samog događaja.

I ne zaboravite da pozovite prijatelje! Šmekerski je trenirati i družiti se 🙂

Napomena

Za besplatne treninge prijavu možete izvršiti putem našeg sajta , ili lično u Šmek fitnes centru.

Raspored za Dane otvorenih vrata

U prilogu možete preuzeti raspored za Dane otvorenih vrata koji smo kreirali kao vodič prilagođen galeriji vaših telefona kako bi vam bio što dostupniji i kako bi lakše mogli da organizujete svoje vreme.

 

Preuzmi raspored:

 

Preuzmi

 

 

2 Komentara za “Dani otvorenih vrata: Treninzi besplatni za sve!”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *