rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2075 pregleda
0 komentara

DANI OTVORENIH VRATA U ŠMEK-u

Hajde sada iskreno, koliko ti je prijalo da ne moraš da tražiš izgovor zašto ne želiš da izađeš iz kuće?

Koliko puta ti je prijalo da kažeš: „Ne osećam se nešto dobro, bolje je da ne idem“? Ili ono, „Hej neću danas, ukućanima nije dobro“.

Da, znamo, koliko god nam svima odgovaralo da prebacimo krivicu na nekog drugog, uvek nam fale drage osobe, njihovi osmesi, priče… Ma dovoljno je samo da su tu pored, da te saslušaju, usreće, pa čak i iznerviraju – jer eto, drage su ti.

Zato smo odlučili da otvorimo vrata, jer mnoga su protekle godine bila zatvorena. Zato pet dana besplatno možeš da treniraš u ŠMEKu.

19-23. aprila treniraj besplatno

Da, dobro čitaš, u periodu od 19. do 23. aprila, otvorićemo vrata fitnes centra za sve one koji žele da probaju treninge u ŠMEK-u.

Da li to znači da možeš da dođeš kada god da poželiš? Da, to to znači. Treba samo sa sobom da poneseš ličnu kartu i besplatan trening tvoj je.

A šta je caka?

Nema cake. Čak ti nećemo reći ni Posebnu ponudu koju smo pripremili za kraj meseca, jer ne želimo da te opterećujemo dodatnim informacijama.

Tvoje je da dođeš, uživaš u treninzima, probaš ih pet dana besplatno, a ako ti se svide i odlučiš da želiš da ostaneš u ŠMEK fitnes centru, onda te čeka Posebna ponuda u petak, subotu i nedelju i to na infopultu.

Šta sve mogu da iskoristim u tih pet dana?

Možeš da uradiš koji god i koliko god treninga želiš, da se konsultuješ sa našim instruktorima i trenerima u vezi sa spravama, kombinaciojom treninga, ishranom… Čak i da zamoliš instruktore nakon grupnih treninga da ti naprave plan treniranja.

Treba li treninge da zakažem?

Kako su na snazi vanredne mere, poslepodnevni grupni treninzi se zakazuju. Svaki dan od 20h otvara se zakazivanje treninga za naredni dan. Link je aktivan do 17h.

Linku možeš pristupiti putem instagrama, facebooka kao i našeg sajta.

A ukoliko imaš bilo kakvih dodatnih pitanja, piši nam.

 

Vidimo se i družimo u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *