rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

1802 pregleda
0 komentara

DANI OTVORENIH VRATA U ŠMEKU

Kao što sada već tradicija nalaže, početak decembra namenjen je Danima otvorenih vrata.

Sedam dana, 2-8. decembra, vrata ŠMEK fitness centra širom su otvorena za sve koji žele da besplatno probaju Les Mills i TRX treninge.

Šta to znači?

To znači da ćeš u periodu od 2. do 8. decembra, u terminima iz rasporeda Les Mills i TRX programa moći potpuno besplatno da treniraš koji god i koliko god želiš grupnih treninga.

Kako da znam na koji program treba da idem?

Ukoliko želiš da ojačaš svoje mišiće CORE-a, onda su CXWorx i Les Mills Tone pravi izbor za tebe.

Ukoliko bi da oblikuješ i ojačaš mišiće bicepsa, tricepsa, zadnje lože, kvadricepsa… Onda su BodyPump i TRX strong obavezni u tvom rasporedu.

Ukoliko bi pak više da se posvetiš som srcu i plućima, a usput da se odlično zabaviš, BodyAttack ili BodyCombat su treninzi koji će ti biti omiljeni.

Ako bi da poboljšaš svoje atletske sposobnosti GRIT Cardio, GRIT Strength i GRIT Athletic su treninzi koji će te pomeriti iz zone komfora i koji će ti obezbediti trošenje kalorija do 48h nakon treninga.

I naravno, ukoliko bi da radiš na svojoj fleksibilnosti, da dobro istegneš mišiće svih delova tela i opustiš se uz TaiChi pokrete, onda je BodyBalance program idealan za tebe.

Pored toga, BodyBalance bi trebalo da uvedeš kao obavezan trening makar jednom nedeljno, jer zahvaljujući njemu ćeš uspeti sve i jedan drugi trening da uradiš pravilno i izvučeš svoj maksimum.

Da li smem da uradim više Les Mills treninga u danu?

Što se nas tiče, da. Dani otvorenih vrata podrazumevaju sve treninge besplatno, pa ukoliko želiš da probaš više treninga, onda slobodno to i uradi.

Ali, PAZI! Posoje pravila kombinovanja treninga kako ne bi došlo do neželjenih povreda.

Na primer, GRIT ne bi trebalo da kombinuješ ni sa jednim treningom, Cardio ne bi trebalo da radiš nakon treninga snage, BodyBalance i CXWorx su idealni kao poslednji treninzi, ali se ne preporučuje da ih radiš pre bilo kog drugog, osim ukoliko uradiš CXWorx pa odeš na BodyBalance…

Ali ne brini, kada dođeš u ŠMEK, potpuno besplatno možeš da se konsultuješ sa našim instruktorima i trenerima koji će ti napraviti raspored i kombinacije treninga.

Posebna ponuda

Od 2. do 11. decembra spremili smo posebnu ponudu 1+1 gratis i odnosi se samo na pakete GRUPNI TRENING BEZ GRANICA 30 i GYM BEZ GRANICA 30. Uplatom paketa, koji iznosi 3.500 RSD, dobijaš još jedan mesec gratis, što znači da ćeš ceo decembar i ceo januar moći da treniraš kod nas po ceni jednog meseca.

Ukoliko bi da koristiš i teretanu, odnosno grupne u okviru uplaćenog paketa, onda je potrebno da doplatiš 1.000 RSD po mesecu.

Ko može da uplati ponudu?

Ponudu mogu da uplate svi. Bilo da su naši članovi, žele to da postanu, koriste FitPass karticu…

Potrebno je samo da imaš status privilegovanog člana koje se ostvaruje uplatom koja iznosi 1.000 RSD i važi narednih 12 meseci.

Šta treba da uradim?

Ukoliko želiš da probaš sedam dana grupnih treninga u ŠMEK fitness centru, onda samo treba da popuniš formular na LINK-u i dođeš na Bulevar oslobođenja 30b/3. sprat u Novom Sadu.

Vidimo se u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *