rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2032 pregleda
0 komentara

ĐUSKAJ BESPLATNO U DECEMBRU I JANUARU

Je li odbrojavanje već počelo?

Još kada su se Bulevarom upalile lampice, priznaćeš da se novogodišnji duh uselio u tvoje misli.

A gde je novogodišnji duh, tu je i novogodišnja noć. A gde je novogodišnja noć, tu je i pesni podijum. 😉

Sad zamisli potpuni mrak, veliku disco kuglu, šarene reflektore i omiljene hitove! Opusti telo, rastereti um, prepusti se ritmu, zamrdaj kukovima, podigni ruke, zaboravi na sve, udruži se sa bitom i otkači u svom stilu! Otvori oči. To je Body Jam! LET’S DANCE!

Otkači u svom stilu

Pripreme za predstojaće praznike već su u toku, a u Šmeku počinje zagrevanje za doček dugo iščekivane poslednje noći u staroj godini!

House, Hip Hop, Drum’n’Bass, Trap, sve vrste elektronske muzike za ples, uz izvesnu primesu neizostavnih latino ritmova, čine srž i neponovljiv osećaj Body Jam treninga.

Poklon Novosađanima

Naš poklon za sve vas je upravo plesna priprema za najluđu novogodišnju noć, a i posle nje! Tokom celog decembra i januara treninzi Body Jama biće potpuno besplatni! I za vas koji ste probali Body Jam, i za vas koji nikada niste, potpuno je nevažno, potrebno je samo da vas isto veže: Ljubav prema plesu, želja za đuskanjem i žudnja za najopuštenijom atmosferom i nezapamćeno ludom energijom.

Besplatan Body Jam

Svakog utorka i četvrtka uveče odvoji 45 minuta rezerviši svoje vreme za Body Jam!

Ispiti i kolokvijumi lakše će se spremiti kada stres đuskanjem izbaciš iz sebe! Zaboravi na obaveze, oslobodi se pritiska , nabaci osmeh i dođi u Šmek da Jamujemo zajedno!

Budi cool, budi svoj, F*CK EVERYTHING, LET’S DANCE! Za besplatne treninge tokom decembra i januara, prijavi se klikom na baner ispod.

besplatni_treninzi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *