rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2468 pregleda
0 komentara

DOLAZE NOVI TRX STRONG I TRX FLOW

Koliko vreme brzo prolazi zapravo vidimo tek kada nam stignu nova izdanja treninga. U ovom slučaju, novi TRX Strong i TRX Flow.

Sada već znaš da nam nova izdanja TRX treninga stižu na svaka dva meseca. Razlog ovome je potreba da se menja način treniranja kako bi naši mišići bolje reagovali, a rezultati bili vidljiviji iz treninga u trening.

Znamo koliko volite TRX treninge i znamo da se u našoj sali uvek traži mesto više.

Zato će premijera novih izdanja TRX treninga trajati čitavih sedam dana! Od 17. do 23. jula budi naš gost i probaj ova dva fantastična treninga.

TRX Strong i TRX Flow, iako treninzi na istom rekvizitu, veoma su različiti, pa odaberi šta će ti više prijati – pravi trening snage ili trening koji povećava fleksibilnost i mobilnost celog tela. A pošto promocija traje čak nedelju dana, stići ćeš da probaš i oba ukoliko to želiš!

– 20% U TOKU PROMOCIJE

Ukoliko u periodu od 17. do 23. jula, uplatiš bilo koji od naših paketa članstva, Trening bez granica, učinićeš to sa 20% popusta! Trening bez granica znači da ćeš trenirati kad želiš, koliko god želiš, bilo koji od naših 14 treninga koji se nalaze na aktuelnom rasporedu.

Novi koncept donosi i još jednu pogodnost. Uplatom bilo kog paketa članstva na poklon dobijaš godišnju članarinu koja ti donosi mnoge pogodnosti.

OTVORENO ZA SVE VAS

Naša ponuda važi za sve! Bilo da ste članovi Šmeka ili tek želite da isprobate naše treninge – ovo je idealna prilika.

Isto tako, ukoliko do sada nikada nisi trenirao na TRX rekvizitu i ne znaš koji od naša dva treninga bi ti više odgovarao – nema problema. Tu smo da ti pomognemo i zakažemo probni TRX trening – potpuno besplatno.

KAKO DO MESTA NA PROMOCIJI?

Prijave za BESPLATNO učešće na TRX promociji biće otvorene u subotu 15. jula, budi brz, znamo zašto to kažemo. 😉

Ukoliko ne želiš da propustiš ovu priliku, prijavi se na našu listu za Šmek novosti preko forme koja se nalazi ispod ovog teksta i očekuj naš email u subotu ujutru koji će te usmeriti direktno ka linku za prijave.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *