rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

4298 pregleda
0 komentara

DRAGANA ĐORĐEVIĆ: ŠMEK VOLIM ZBOG ENERGIJE I SUPER DRUŠTVA

Naša Dragana Đorđević, sigurno je viđaš u sali, koji god trening biraš kao svog favorita, jer ih Dragana nema jednog, već pet.

A kako je ona otkrila Šmek?

Kako si ti čula za Šmek?

Preko Facebook-a. Neko od mojih prijatelja je lajkovao stranicu, slučajno sam videla – i svidelo mi se to što sam videla.

Kad si počela da dolaziš?

Pre godinu i po dana. Godinama sam išla u teretanu i htela sam da promenim, da bud grupni treninzi, da mi je blizu i da mi je dobro. I  – našla sam vas.

Sećaš li se prvog treninga?

Sećam se – naravno. I to zato što je to bio Body Balance, veoma specifično za mene, jer iako sam oduvek fizički aktivna, nikad nisam išla na treninge inspirisane jogom i pilatesom – od tad idem na Balance barem jednom nedeljno – trudim se da to bude krajem nedelje, jer se posle njega zaista fantastično osećam. Balance mi je pomogao i kada sam probala TRX, zbog ravnoteže.

Sećam se da je Jaca držala prvi trening, unela je toliko pozitivne energije i smirenosti…

Je l’ ima neki trening na kom nikada nisi bila?

Da. Body Combat i Grit Strength i Plyo.

A omiljeni?

Pa sad – imam omiljene (smeh). Body Balance, CX WORX, Body Pump, Body Attack. I Body Jam. Dolazim pet do šest puta nedeljno i trudim se da i cardio treninzi i treninzi snage i istezanje budu jednako zastupljeni.

Mnogo treniraš, kako usklađuješ trening sa svim ostalim obavezama?
Advokat sam. Moj posao zahteva celodnevno angažovanje, neretko na drugom kraju Srbije, pa mi nekad radni dan počne u 5 ujutro. Zato biram večernje termine treninga.

Gde pronalaziš motivaciju za trening kada radni dan počne u 5?

Bavim se sportom više od 25 godina, kao dete sam se bavila gimnastikom, a posle su to uglavnom bili grupni treninzi ili teretana, tako da mi je trening zdrava navika mogu slobodno da kažem oduvek.

Mada priznajem, to je nekada bilo 3-4 puta nedeljno. Kad sam krenula u Šmek postala sam još redovnija. Prosto ta energija, instruktori, dobro društvo i atmosfera… sve me to vuče da dođem.

Čak i leti?

Nema pauze. Do dve nedelje, tj. onoliko koliko sam van zemlje. Evo na primer, prošlog utorka sam stigla s mora, u sredu sam bila na Attacku. Naravno ne forsiram se, slušam svoje telo, instruktore i kada osetim preveliki umor ne forsiram se.

Jesi nekad pre dolaska u Šmek čula za Les Mills?

Čula jesam, ali nisam probala.

Kako okolini objašnjavaš toliku posvećenost treningu?

Oni koji me dugo poznaju uopšte nisu iznenađeni, ali oni koji me slabije poznaju i te kako jesu. Tu su i porodica, obaveze koje te čekaju posle posla – a stižem i u Šmek toliko puta nedeljno. Evo suprug mi se i večeras smeje i pita hoću izaći na televiziji, pošto mu je neverovatno da posle radnog dana i kuvanja ručka imam toliko energije.

Svojim stavom i pozitivnim pristupom svemu, Dragana dokazuje da izgovori zaista ne postoje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs