rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2424 pregleda
0 komentara

Novembar u Šmeku, fitnes u Novom Sadu

Novembar je poslednji mesec jeseni i među prvim mesecima kada fitnes u Novom Sadu postaje sve topliji. Kako se zima bliži i postaje sve hladnija i mračnija, tako u Šmeku postaje sve zanimljivije. Za one koji su u Šmeku, nema zime!
Nećemo dozvoliti da nam zimski sat skrati dan. Veče kod nas traje jednako dugo kao i letnje.

Nema zime ni za one koji imaju znanje

Edukativna radionica iz naše kampanje Znanje je moć održaće se i u novembru. Već 7. novembra, na radionici ćemo da učimo o ishrani i planiranom vežbanju. Čak i oni koji nisu redovni u vežbanju znaju da je ishrana i planirano vežbanje vrlo važno u procesu postizanja rezultata, ali šta to konkretno znači moći ćete da saznate od naše instruktorke i trenera Jasne Nikolin i nutricionistkinje Borjane Simović. Podsetićemo vas da nas uvek možete da pitate za savet u vezi najboljeg planiranja treninga u odnosu na rezultate koje želite da postignete. Naravno, sve to zahteva kontinuirano vežbanje, tokom cele godine, o kojem ćemo takođe pričati u novembru. Red, rad i disciplina… i zabava! 🙂

Novi Šmekov paket – TRENING BEZ GRANICA JUTARNJI

Jutarnje treniranje ima mnogo prednosti. Osim dobrog početka dana, jutarnjim treniranjem je moguće bolje organizovati vreme. Šmekeri su to primetili i sve češće i u većem broju dolaze na jutarnje treninge. Kako bismo podstakli i motivisali i ostale, uveli smo novi paket TRENING BEZ GRANICA JUTARNJI koji na mesečnom nivou košta samo 1900 din. Takođe, u toku meseca čitaćete koje su sve prednosti jutarnjeg vežbanja, šta kažu šmekeri koji ne propuštaju jutro bez treninga i šta naši instruktori misle o jutarnjem vežbanju. Potvrdićemo staru mudrost, jutro je pametnije od večeri!

TRENING BEZ GRANICA 90 – ponuda novembra. Evo kako i zašto.

U toku proteklog meseca smo studentima približili neograničeno vežbanje kroz Fitnesijadu. Ovaj mesec ćemo vas edukovati o značaju redovnog i kontinuiranog treniranja zarad postizanja željenih rezultata. Zašto je važno redovno vežbati, kada i kakve rezultate možemo očekivati i zašto su prva tri meseca najvažnija za vežbače koji tek ulaze u svet treninga.
Kako bismo na najbolji način promovisali važnost kontinuiranog vežbanja i kako biste zaista osetili prave benefite, u toku novembra odlučili smo sledeće: paket članstva TRENING BEZ GRANICA 90 će biti snižen za 10%, a novi članovi prilikom uplate ovog paketa dobiće na poklon godišnju članarinu. Tim koji ima misiju pokrenuti ovaj grad to nastavlja i u novembru! 🙂
Uvek ste hteli prijateljima da objasnite zašto je Šmek tako poseban? Dovedite ih!

Tokom novembra pripremamo poseban dan za vaše prijatelje – PETAK ZA PRIJATELJE.

Sve šta ste im opisivali, treninzi koje ste prepričavali, ljudi koje ste im pokazivali na fejsu… sve će moći sami da vide. Pripremite ih za zabavne i intenzivne treninge, dovedite u Šmek i obezbedite im dobro iskustvo i pogodnosti koje će moći da iskoriste nakon toga dana.

Petak za prijatelje ćemo ovaj mesec završiti velikom Družionicom, 27.11. Aktivnosti družionice ćemo vam otkriti u toku meseca, ali ima nešto što morate da znate ranije! Tri šmekera koji tokom tri Petka za prijatelje dovedu najviše prijatelja, osvajaju besplatno mesečno neograničeno vežbanje i postaju Šmekovi ambasadori. Već smišljaš koga ćeš sve dovesti? 🙂

Jedan HASHTAG menja sve

Tokom novembra ćemo se posebno družiti na Šmek Instagramu. Kampanjom ’Jedan hashtag menja sve’ ćemo se zabaviti u moru instagramskih fotografija i darivati one koji budu imali najbolje fotografije. Šmekeri na Instagramu, uskoro više o tome!

Očekujemo prve Grit šampione

O Grit Games već svi pričaju. Timovi se stvaraju, taktika je u razradi, pripreme na startnoj poziciji. Uskoro otvaramo prijave i jedva čekamo doznati sastave timova i njihova imena. Ako još niste uzeli papire za pripreme sa infodeska, požurite jer je konkurencija već zagrejana. Prijave kreću od 2., kvalifikacije 14., a finale 22. novembra. Čak i ako niste u članovima za Grit takmičenje, rezervišite ove dane za strastveno navijanje!

U novembru će nas, kao i uvek, zanimati i šta se dešava kod vas, naših šmekera! Slobodno nam šaljite vaše fotografije, vaše utiske i pitanja. Šmek društvene mreže su za druženje, pišite nam i slobodno komentarišite. Radujemo se novom mesecu, novim treninzima i novim druženjima!

Neka novembarsko pomeranje granica i ostvarivanje rezultata počne!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *