rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5827 pregleda
0 komentara

FITNESIJADA: KO KAŽE DA SE UČENJE NE ISPLATI?

„Kako ti je na faksu? Septembarski rok dobro prošao? Šta je sa oktobrom 1 i oktobrom 2? Produženim rokovima, prenesenim ispitima… Skupio bodove za budžet? Očistila si godinu?“, nisu li ovo pitanja koja ti ovih dana kruže?U potpunosti te razumemo, šta više, mnogi od nas u ŠMEK fitness centru su i dalje studenti i tačno znamo kako to funkcioniše. Zvoni alarm. Ambiciozno navijen da te podseti na učenje. Ali, gde je doručak, kafa, cimer/ka, instagram feed, instagram story-ji, radnja, onda još malo instagrama… A da, Facebook mi je još ostao. Onda otvaraš knjigu i shvatiš: „Ma daj bre, lako ću ja ovo. Imam još sedam dana.“„U jeb**e, pa nisam pitao Milicu kako je prošlo danas!“, „Gde si Marko, jel imaš skripte?“, „Zar je već prošlo toliko vremena?“Onda nailazi onih tri dana pre ispita, sedenje u čitaonici do iznemoglosti, jedna kafa, čokoladica, druga kafa, pa čokolada, vreme je za menzu, onda energetski napitak, čokoladica, keks (ali integralni ili po koja lanena pločica), pa malo vode, pa menza, pa kafa, pa opet nešto slatko. Onda odlazak u dom ili stan, malo instagram, po koja poruka sa kolegama, čisto da podeliš muku, onda jedan story noćnog učenja i podvlačenja svega i svačega… „Joj majko samo da se dobro udam!“ ili one čuvene „Bolje da sam ovce čuvao“.I kada skupiš bodove za budžet i položiš sve ispite, ostaje nešto što će da te podseća na sve ovo – Višak kilograma, bolovi u leđima, donji stomak i blago nezadovoljstvo.

Onda dolazi ŠMEK FITNESIJADA

Najbolje fitness žurke u Novom Sadu koje treba da na veseo način obeleže uspešno završenu studentsku godinu, pomognu ti da ponovo zavoliš treninge, vratiš se u formu, ali i odliiičnooo zabaviš.Fitnesijada traje u periodu od 23.10. do 5.11.2019. i kao student u tom periodu možeš da probaš gotovo sve vrste treninga. Radi na svom CORE-u i napravi six pack uz pomoć LesMills programa kao što je CXWorx, ili Les Mills Tone. Ojačaj pluća i srce uz pomoć BodyCombat-a i BodyAttack-a, povećaj svoju snagu uz pomoć BodyPump-a i TRX Strong-a, svoje atletske sposobnosti uz pomoć Les Mills GRIT-a, svoju fleksibilnost uz BodyBalance program. Ili, jednostavno oblikuj svoje telo u novootvorenoj ŠMEK i TONUS teretani.

KO KAŽE DA SE UČENJE NE ISPLATI?

Posavetuj se sa našim instruktorima oko kombinovanja treninga, napravi plan ishrane, posavetuj se oko suplementacije i vrati se u formu – Jer najlepše studentske dane treba proživeti.S obzirom na to da razumemo studentski život, razumemo i onu drugu stranu – Kako ću finansijski da se uklopim u sve to? Treba plaćati hranu, stanarinu, ispite, overiti semestre, imati za garderobu i izlaske…Zato smo odlučili da ti u okviru FITNESIJADE pružimo priliku da za 1900 RSD koristiš ili teretanu ili grupne treninge, ili ukoliko želiš oba, za 2500 RSD dolaziš kada hoćeš, koliko god hoćeš u teretanu i na preko 30 nedeljnih grupnih termina.  Sve što je potrebno je da poneseš indeks sa sobom, ako želiš povedeš i koleginicu ili kolegu da ti pravi društvo i dođeš na prvi probni trening besplatno. Ukoliko ti se svidimo, onda uz indeks uplatiš paket koji želiš i vratiš svoje idealno telo.

Pa kako se onda učenje isplati?

Lako, jer u okviru fitnesijade, uz bilo koji uplaćen paket, ukoliko dokažeš da si u julskom, septembarskom ili oktobarskom roku dobio/la desetku na ispitu – ŠMEK ti poklanja dodatan mesec GRATIS treniranja. I to neograničenog treniranja celih mesec dana, u periodu od 6h do 23h.U okviru paketa uračunato je i privilegovano godišnje članstvo.Zato pravac na najfit žurke zbog kojih ćeš zavoleti treniranje, uraditi nešto dobro za sebe, oblikovati telo i vratiti svoju kondiciju i poboljšati pokrete.Družimo se u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *