rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

7757 pregleda
0 komentara

Fitnesijada – najbolja fitnes žurka u gradu!

Student si i već ti je preko glave ispita i obaveza na fakultetu, pa želiš da odmoriš i pustiš mozak na pašu? Ili si tek upisao fakultet, došao u nepoznat grad i sve što želiš je da uživaš u slobodi, posećuješ najbolje žurke u gradu i upoznaješ nove prijatelje. Zašto ne bismo svi zajedno uživali na NAJBOLJOJ fitnes žurci u gradu – Fitnesijadi.

Zašto je Fitnesijada naj žurka u gradu?

…jer su tamo svi studenti!

Pozitivna energija, dobro druženje i ono što je najvažnije, sjajni Les Mills i TRX treninzi u kojima ćeš uživati i koji će ti dati osećaj slobode.

Ne, trening nije još jedna obaveza, trening je tu da ti otkloni studentski stres, olakša učenje i poveća koncentraciju.

Sjajna stvar je što je tu Šmek ekipa koja će ti pomoći da zavoliš treniranje, zdrav život i da budeš FIT.
Zato nam se pridruži od 15. do 31. oktobra u Šmeku i učini studentske dane zabavnijim i lepšim.

Desetku na ispitu ubodi – to te na treninge u Šmek vodi!

Svi znamo šta znači septembarski i oktobarski rok – veliki pritisak. Sve što želiš je da rešiš poslednje ispite i upišeš sledeću godinu. Međutim, verujemo da si bio vredan, učio dan i noć i dobio po koju desetku, jer imamo za tebe sjajan poklon, a to je MESEC DANA BESPLATNIH treninga u Šmeku!

Ne, nismo profesori, ali potrebno je da nam doneseš indeks na uvid do 31. oktobra, da se uverimo u tvoje znanje i pogledamo tu čuvenu desetku, koju si dobio u septembarskom i oktobarskom roku, a tim povodom ti poklanjamo mesec dana besplatnih treninga.

Dodatno snižen već jeftiniji studentski paket članstva

Čuli smo tvoje pitanje: „Šta ako nisam dobio desetku?“ Imamo i za tebe specijalnu pogodnost, a to je Fitnesijada paket članstva, gde ćeš umesto već povoljnijeg studentskog paketa od 2900 RSD, platiti svega 2200 RSD i na poklon dobijaš GRATIS godišnju privilegovanu članarinu koja će ti pružiti mnoštvno novih Šmekovih pogodnosti.

Da ponovimo, 13 različitih treninga, u preko 50 termina, u peridou od 30 dana treniranja, za samo 2200 RSD + POKLON, godišnja privilegovana članarina.

Ne želimo da nam veruješ na reč!

Sada će Facebook preplaviti reklame fitnes centara, koji će tvrditi da su najbolji i da treba da treniraš kod njih, da li je tako?

Mi nikada za sebe nećemo reći da smo najbolji, ukusi su različiti i ono što je nekome super cool, nekome je prosečno… Ali, definitivno za sebe možemo reći da smo drugačiji. Zato nemoj da nam veruješ na reč, dođi i uveri se na osnovu sopstvenog iskustva da li smo mesto gde bi voleo da treniraš.

U periodu od 15. do 31. oktobra dođi do Šmeka i zatraži nedeljnu propusnicu uz koju ćeš moći 7 dana da treniraš potpuno BESPLATNO. Ili, izvrši online prijavu putem našeg sajta, a mi ćemo te pozvati i preporučiti najbolji trening za prvi dolazak, kao i rezervisati mesto za isti.

Ko može da dođe na Fitnesijadu?

Žurka je namenjena studentima, zato nema studenta koji ne može da dođe! Budi spreman za novi početak, izazove i druženje za pamćenje!

Ne zaboravi da povedeš i svoje prijatelje, jer u društvu se bolje vežba!

Rezerviši svoje mesto na Fitnesijadi, klikom na link ispod.

cta-baner (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *