rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

21650 pregleda
56 komentara

GUBITNIK KOJI POBEĐUJE

Dok gubiš, ne pobeđuješ, osim ako te ono što si izgubio ne čini najvećim pobednikom – i ’Najvećim gubitnikom’.

Da li želiš da izgubiš kilograme, pobediš sebe i ostvariš svoje fitnes ciljeve? Kako bi uspeo, znaj da je najpre važno da veruješ u sebe. Ipak, ne postoji prečica do uspeha i, za sve što želiš da postigneš, moraš da se izboriš.

Ali ne moraš sam.

Prihvati izazov koji traje osam nedelja i uz pomoć naših instruktora i celog Šmek tima izgubi kilograme, ostvari svoj fitnes cilj i postani Gubitnik koji pobeđuje. Mi u Šmeku naučili smo da kada radimo zajedno – stvaramo uspeh.

8 – NEDELJNI IZAZOV

Svaka nedelja biće novi izazov i novi stepenik u tvom putu ka uspehu. Svaka naredna, bića teža od prethodne i svaka sledeća, činiće se daleko. Zato ćeš u tom procesu imati podršku instruktora i tim koji će ti pomoći da nikad ne posustaneš.

KAKO IZGLEDA IZAZOV?

U tom periodu naši instruktori će sa tobom praviti individualni plan grupnih treninga koji će ti pomoći da izgubiš kilograme, smanjiš obime i oblikuješ svoje telo. Uz pomoć antropometrijskog merenja, pratiće tvoj napredak i u odnosu na postignuto, kombinovati treninge koji su ključni za uspeh. Rad sa instruktorom i treninzi u grupi će biti tvoja motivacija da istraješ i ne odustaješ, i na kraju, pomoći ti da izgubiš i pobediš u ovom izazovu.

Pokazaćemo ti lepšu stranu treninga na kojoj ćeš, kombinujući grupne treninge kao najveće motivatore i individualni pristup koji donosi brze rezultate, pomeriti svoje granice i upoznati sebe na potpuno drugačiji način.

KAKO UČESTVOVATI U IZAZOVU?

Izazov možeš da prihvatiš od 8. do 17. aprila putem prijave za Najvećeg gubitnika na našem sajtu. Pazi, u izazovu će učestovati samo 20 učesnika, zato budi spreman da se obezbediš svoje mesto čim se prijave otvore. Osam nedelja izazova trajaće od 18. aprila do 12. juna. Otvaranje prijava možeš da pratiš na našem sajtu ili društvenim mrežama.

DVOMESEČNI PAKET NAJVEĆI GUBITNIK – ŠTA SVE DOBIJAŠ?

Samo za ovaj izazov, kreirali smo dvomesečni paket članstva pod nazivom Najveći gubitnik koji ti donosi učešće u osmonedeljnom izazovu, individualni rad sa instruktorom, plan treninga, korišćenje svih naših 13 treninga BEZ GRANICA (kad god želiš, koliko god želiš), savetovanje u ishrani u toku trajanja izazova i BESPLATNU godišnju članarinu.

KAKO BIRAMO GUBITNIKA KOJI POBEĐUJE?

Svaki Gubitnik dobijaće određeni broj bodova – što više izgubiš, više ćeš bodova osvojiti. Kako? Tvoj instruktor pratiće težinu (kg), nabore (mm) i obime (cm) u toku trajanja ovog putovanja. U zavisnosti koliko kilograma, centimetara ili milimetara izgubiš, dobićeš određeni broj bodova (1 kilogram = 1 bod, 1 centimetar = 1 bod, 1 milimetar = 1 bod). Svakom učesniku se sabiraju bodovi, a onaj koji bude imao najviše bodova, odnosno onaj koji najviše izgubi, biće pobednik.

GUBITNIK KOJI POBEĐUJE – NAGRADA ZA NAJVEĆEG GUBITNIKA

Najvećeg gubitnika očekuje PUTOVANJE ZA DVOJE – Izlet u Srbiji – u organizaciji turističke agencije Jungle tribe. Na putovanje možeš da povedeš koga god želiš. Više o putovanjima Izlet u Srbiji možeš da pogledaš OVDE.

KAKO DO CILJA? PRISTUP MRŠAVLJENJU KAKAV JOŠ NIJE VIĐEN.

Ako prihvatiš izazov, učestovaćeš u drugačijem pristupu mršavljenju. Imaćeš podršku instruktora koji će sa tobom raditi na individualnom nivou, ali i podršku koju ćeš dobiti na grupnim treninzima, od ljudi sličnih tebi koji su već išli putem kojim ti treba da kreneš. Vežbanje u grupi pruža ti samopouzdanje i podršku, a kroz vežbanje sa drugima dobijaćeš snagu koja će ti pomoći da prelaziš sopstvene granice. Ovaj pristup mršavljenju kombinuje EFEKAT GRUPE I PERSONALNI PRISTUP što znači da motivacija i rezultati neće izostati.Dobićeš ono najbolje od treninga – motivaciju koju donosi grupni trening i rezultate rada na personalnom nivou.

PAMETAN ULAZAK U SVET FITNESA

U izazovu možeš da učestvuješ i ako tek ulaziš u svet vežbanja. Instruktor će za tebe izraditi poseban plan koji podrazumeva polagani ulazak u svet vežbanja, a koji ti pomaže da ostaneš istrajan i da ti vežbanje postane zadovoljstvo. Pokazaćemo ti kako da treninge posmatraš kao zabavu, nešto što te pokreće i što je najbitnije – pokazaćemo ti koji je najbolji put da ostvariš svoje ciljeve.

Zapamti, ako želiš da postigneš nešto što nikada nisi imao, uradi nešto što nikad do sad nisi uradio.

Da li si spreman da prihvatiš izazov i postaneš #NajveciGubitnik?

56 Komentara za “GUBITNIK KOJI POBEĐUJE”

 1. Sanja

  Kakvi su kriterijumi za prijem „gubitnika“? Ili je primanje ucesnika po redosledu prijavljivanja? Koliko cesto ce biti treninzi, koliko kostati? Previse pitanja odjednom 🙂

  Odgovori
 2. Momcilo

  Vec duze vrijeme pratim Smek,ali nikako da se pokrenem,uvijek postoji neka kocnica..Siguran sam da je ovo neponovljiva prilika za mene ako budem jedan od dvadeset srecnika gubitnuka….

  Odgovori
 3. Svetlana

  Poštovani, veoma sam zainteresovana za ovaj vid izazova. Sa svojih 85kg i samo 164cm visine mislim da sam „pravi“ kandidat za Vas!

  Odgovori
 4. Ljiljana

  Postovani zanima me da li ce moci da se biraju termini, koliko puta nedeljno ce biti trenig i naravno koja je cena.Hvala.

  Odgovori
 5. Nina

  Cao,i mene zanima koji su kriterijumi za odabir kandidata,koliko se vezba nedeljno,koja je cena? Hvala unapred.
  Pozdrav

  Odgovori
 6. Lata

  Molim vas koja je cena programa..,i u kojim terminima ce se odrzavati treninzi i na kojoj adresi se nalazite..divna akcija svaka cast.,pozdrav

  Odgovori
 7. Goran

  Cao, zanima me koji su kriterijumi za odabir kandidata, tj da li upadaju oni koji se prvi prijave, koliko puta nedeljno ce biti trenig, koja je cena, kao i da li se moze placati u ratama? Hvala unapred.

  Odgovori
 8. Marijana

  Cao svima! Zanima me da li mogu da se prijave i oni koji vec imaju uplacen trening koji traje do sredine maja? Ako ne, koja je cena ovog 8-nedeljnog izazova i sta se desava sa onim sto smo vec uplatili? Hvala! 🙂

  Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *