rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4909 pregleda
0 komentara

HAVAJSKA ŽURKA NA ŠMEK NAČIN

Sećaš li se naših žurki za otvaranje letnje sezone? Ako ne, ne brini, došlo je vreme za nove uspomene…

Sada već tradicionalna fitness žurka, koju održavamo svake prve nedelje juna, ove godine održaće se u subotu, 6.6. sa početkom u 17:00h.

O čemu se zapravo radi?

ŠMEK Marina žurka je na kojoj radimo omiljene treninge uz domaću muziku, ludo se zabavljamo i onda posle svega ostajemo na žurki i druženju.

Ove godine, odlučili smo da radimo trening Pumpaj, pumpaj (17:30h), Šark Atek (18:50) i Udri jače, manijače (20:10). A u međuvremenu, ostaje nam dosta vremena za ŠMEK čelendž.

ŠMEK ČELENDŽ?

Prethodnih godina nagrađivali smo najbolju letnju odevnu kombinaciju, ali ove godine, osmislili smo zanimljivu igricu u kojoj ćemo nagrade dodeliti na osnovu najbolje plasiranih pa tako:

Prvo mesto nagraditi sa vaučerom za Šest meseci treniranja bez granice;

I drugo mesto nagraditi sa vaučerom za Tri meseca treniranja bez granice.

Prednost ovoga je što vaučer možeš da iskoristiš kada god želiš, ali možeš i da ga pokloniš dragoj osobi. Pa čak iako imaš već paket koji traje, možeš da sačekaš da on istekne i da iskoristiš vaučer za produžavanje, ili da učiniš dragu osobu srećnom i pokloniš joj treninge u ŠMEK fitness centru.

Izazov neće biti preterano težak, šta više, osmišljen je tako da se zabavimo, družimo i da može da ga uradi svako, bez obzira na pol, starost, kondiciju i snagu. 🙂 A verovatno će ti biti potreban i faktor sreće. 😀

Dođi, zabavi se, uradi treninge i izazovi sebe.

Tema žurke, HAWAII

Kako najavljuju otkazivanje mora ovog leta, odlučili smo da te mi odvedemo na malo dalju destinaciju i da, makar prividno, otputujemo ove godine na Havaje. Tako da trening ne moraš da radiš u standardnoj fitness opremi, već se obuci kao da ideš na Maui – Jednu od najlepših vulkanskih plaža na celom svetu.

Havajke, košulje, šortsevi i majice, kupaći kostimi, naočare, peškiri za plažu, krema za sunce… Kad ne možemo mi na Havaje, mogu Havaji nama.

Naravno, mi ćemo pripremiti koktele, grickalice, slaniše i slatkiše, a tvoje je samo da poneseš dobru energiju i dođeš od 17:00h da se družimo i uradimo odlične treninge uz domaću muziku.

A posle treninga? ŽURKAAAA…

Muzika, dobro poznato društvo, piće, grickalice, slaniši, slatkiši i ti. Malo đuskanja, malo priče, malo upoznavanja, zabave i tako dok nas ne isteraju napolje. Dobro, šalimo se, i tako dokle god želimo, jer vikend je.

Ko sve može da dođe?

Pozivnica važi za sve, bez obzira da li je član ili ne. Ako želiš, kao i do sada, sa sobom na žurku možeš da povedeš najboljeg druga, drugaricu, brata, sestru, roditelje, ljubav života, kumove… Nije bitno, jer taj dan treninzi su otvoreni za sve.

A posebna ponuda?

Nismo pravili drugačiju posebnu ponudu, već smo produžili ponudu u kojoj tri meseca treninga bez granica možeš da uplatiš za svega 6.900 RSD-a.

Više o ovome na LINK-u.

Da li je potrebno rezervisati mesto na treninzima?

Da, jeste, a to možeš da uradiš klikom na LINK.

Vidimo se 6. juna na ŠMEK Marini.

Družimo se u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *