rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

3381 pregleda
0 komentara

Hej, vreme je za neke životne promene

Unutar nas vode se razne borbe koje zadržavamo za sebe jer ne znamo da objasnimo šta se zapravo dešava ili nas je možda čak sramota da izgovorimo neke stvari. I znaš šta? To je potpuno u redu.

Ali…

Ako se nađeš u situaciji da se osećaš loše u svom telu, a pri tome nemaš neki konkretan razlog za to, ili ti je teško da objasniš šta se dešava u tvojoj glavi, kad čak i ne možeš sebe da razumeš, onda saosećamo.

Jer, prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, sve je više ljudi koji pate od anksioznosti i depresije, koji zajedno sa sobom povlače loše životne navike.

Znaš onu situaciju…

U kojoj imaš želju da pojedeš svu hranu koju vidiš ispred sebe? Prelaziš sa slatkog na slano, hoćeš da pojedeš sve je su „oči gladne“?

Da li nekad imas želju da budeš samo kod kuce i ne vidjaš se sa prijateljima, dragim ljudima, porodicom? Ne ide ti se u tržni centar – jer,zamisli, ima ljudi!

Svaki signal koje nam telo šalje, tu je sa razlogom. Na tebi je da odlučiš da li ćeš se suočiti sa svojim osećanjima i pokušati nešto da promeniš.

Znamo da možeš, ali ne moraš sve sam/a

Stručna pomoć postoji i našu preporuku imaš za razgovore sa psihoterapeutima, jer svima nam ponekada treba mišljenje osobe koja nije pristrasna, a pri tome, zna šta radi, treba da kaže, kakav „domaći zadatak da ti zada“.

A ako misliš da je teško da objasniš jer te niko neće razumeti- rešenje bez da pričaš previše o svojim osećanjima je – trening.

Trening je benefit, ne obaveza

Već i ptice na grani znaju da sve benefite treninga, kako po fizičko, tako i po mentalno zdravlje.

Na treningu se ne radi samo trening, već ti pomažemo da se izboriš da ne pojedeš jedno parče torte više, ne odustaješ brzo, kao i da svaka tvoja borba bude lakša.

Pomažemo ti da zavoliš sebe, svoje telo, vratiš energiju, da se družiš, zabaviš, uživaš, zavoliš ovu zdravu naviku.

Pomažemo ti da se upoznaš, razbiješ predrasude i vidiš da nije strašno. Nije lako, ali ti biraš svoje teško.

I znaš šta?

Vreme je ubaciš stvari u torbu i kreneš na trening koji će pomoći tvojoj unutrašnjoj borbi da izvuče vedriju stranu!

Uradi to sa ponudom koja će ti pomoći da ne odustaneš nakon mesec dana.

1+1 mesec gratis i svaka tvoja unutrasnja borba postaje naša!

Po ceni jednog meseca dobijaš dva meseca polu-personalnih ili personalnih treninga.

Na tebi je da odlučiš da li ćeš da uplatiš trening u malim grupama –polupersonalni (12+12 treninga gratis) ili trening 1 na 1 – personalnini (10/20+10/20 treninga gratis)

Ako nikada nisi bio naš član ili jesi, a nisi koristio/la polupersonalne ili personalne treninge vreme je da iskoristiš ovu ponudu uz neograničeno korišćenje teretane dva meseca!

 

Za sve dodatne informacije piši na Instagramu.

Vidimo se i družimo u ŠMEK-u!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *