rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

13752 pregleda
0 komentara

ALL INCLUSIVE DVA MESECA ZA 4.500 RSD

U pitanju je ponuda koja će te odvesti na mesto kojem ćeš uvek želeti da se vratiš i dva meseca usluge koja će te preporoditi.

Ne, nije u pitanju hotel sa pet zvezdica, sa bazenom i masažama, ali jeste u pitanju mesto kojem ćeš uvek želeti da se vratiš.

DVA MESECA ALL INCLUSIVE PAKETA U ŠMEK-u?

Ovaj paket posebna je ponuda i podrazumeva dva meseca TRENINGA BEZ GRANICA, što znači da možeš da koristiš teretanu, treninge na otvorenom i grupne treninge kada hoćeš, koliko god puta da hoćeš, pa čak i da kombinuješ dva, tri različita treninga u jednom danu.

Pored klasične članarine, dobijaš i tri uvodna treninga u teretani (upoznavanje sa spravama, konkretni trening i pomoć za sve nedoumice i dodatna pitanja), dobijaš raspored kombinacije grupnih treninga prilagođen tvom cilju, kao i savetovanje oko kombinacije treninga i ishrane i godišnje privilegovano ŠMEK članstvo.

Naravno, u cenu je uračunata i super ekipa, pozitivna energija, lično zadovoljstvo, izbacivanje negativne energije i osećanja kroz treninge, kao i druženja i zabave u ŠMEK-u.

A kako ja da znam da ću dobiti baš ono što nudite?

Mi imamo stav da ne želimo da nam veruješ na reč, već želimo da dođeš i probaš treninge kod nas, da osetiš atmosferu, upoznaš se sa prostorom, ljudima, muzikom, pa čak i energijom.

Normalno je da nam ne odgovara svima isto, zato imamo spektar različitih treninga kako bi svako pronašao ono što mu prija.

I baš iz ovog razloga od 6. do 10. jula vrata ŠMEK-a otvaramo svima.

PET DANA BESPLATNO

Kako sve prethodno ne bi bila samo priča i kako bi ti dali priliku da se upoznaš sa ŠMEK fitness centrom, trenerima i instruktorima, prostorom, članovima…

U periodu od 6. do 10. jula treninzi za tebe biće besplatni.

Svaki dan možeš da probaš neki od grupnih treninga i vidiš šta ti više odgovara. (Raspored dostupan na LINK-u).

Pa kada onda mogu ALL INCLUSIVE paket da uplatim?

U periodu od 10. do 16. jula možeš da uplatiš ovu jedinstvenu All inclusive ponudu i dva meseca treniraš po ceni jednog bez ikakvih ograničenja, onako kako ti hoćeš, koliko god da hoćeš.

Naravno, paket podrazumeva i pravljenje rasporeda grupnih treninga, uvodne treninge u teretani, konsultacije oko kombinovanja ishrane i treninga, tako da ovog leta imaš kompletnu uslugu koja ti baš sada treba.

Jer ako ne znaš kakve sve benefite redovna fizička aktivnost donosi, onda trk na BLOG da pročitaš.

Ko sve može da uplati ALL INCLUSIVE paket?

Ovu POSEBNU PONUDU mogu da uplate svi, bez obzira na to da li su naši redovni članovi, ranije trenirali kod nas, ili tek žele da trening pretvore u zdravu i zabavnu naviku.

 

Dođi, upoznaj se sa nama, probaj besplatno naše treninge i onda odluči da li je ALL INCLUSIVE PONUDA za tebe.

Vidimo se i družimo u ŠMEK-u.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *