rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5443 pregleda
0 komentara

Jesen u Šmeku: Jesen koju ćete pamtiti!

U Šmeku od 1. septembra treniramo bez granica! Ali novine nam dolaze i na drugim poljima.

Ova jesen nosi sa sobom mnoštvo prijatnih iznenađenja!

Niste čuli za trening bez granica?

U pitanju je naziv novog paketa članstva. Trening bez granica uključuje trinaest različitih vrsta treninga koji će se održavati u blizu sto termina nedeljno u prepodnevnim i popodnevnim časovima. Tu su i GRIT I RPM treninzi koji predstavljaju pravi izazov i zbog toga su sve popularniji među Šmekerima :).

A zašto su tako popularni? Pa, ako već ih već niste isprobali, ove jeseni ćete imate priliku. To obično bude ljubav na prvi pokret. Shvatićete o čemu pričamo kada osetite atmosferu na treningu 🙂 A tek kad vidite rezultate…Nije ni čudno što su HIIT treninzi takav HIT 🙂

Vežbaćemo pametno!

Jesen je vreme za novi početak. Bez obzira na to da li trenirate godinama ili ste tek sada ušli u svet fitnesa, prostora za učenje i usavršavanje uvek ima. A mi i kad učimo, učimo kroz igru. Zato ne treba da shvatite taj proces kao nešto naporno i teško već kao zabavan način da što pre dođete do cilja.

Cilj vam je da budete u boljoj formi, da radite vežbe pravilno, da ojačate volju i postanete bolja verzija sebe? Onda su radionice prava stvar za vas!

U subotu, 12. septembra održaće se BodyCombat radionica. Zašto radimo to što radimo? Kako da ispravno izvedemo pokret? Kako da vežbamo još efektivnije? Dobićete odgovore na sva pitanja koja imate. A ti odgovori će biti vaša baza za novi početak 🙂

I ne stajemo tu. Nastavljamo da učimo i da se razvijamo. Spremite se za brojne zabavno-edukativne radionice! Radionice koje su otvorene i BESPLATNE za sve! Možete pozvati koga hoćete jer kada je u pitanju širenje znanja, vrata Šmeka su širom otvorena za sve 🙂

Grit Games – spremni za avanturu?

Pa nećemo valjda samo da učimo? Ne, nikako. Moramo malo i da se zabavimo! Šta kažete na jedan Grit izazov? Jedna igra, jedna šansa i samo jedan pobednik – najjači i najuporniji Šmeker od svih! A nagrada?

Strpite se još malo. Iznenađenje će biti veće 🙂

Stižu nam i nove Les Mills koreografije

Počeli smo da radimo mikseve i treninzi su nam zabavniji nego što su bili. Ipak, ništa ne može da se meri sa promocijom najnovijih izdanja. Tog dana imamo priliku da po prvi put iskusimo nove koreografije, čujemo muziku uz koju ćemo trenirati naredna tri meseca, postavimo pred sebe nove izazove…Ali ne krije se samo u tim činjenicama čar Les Mills promocije. To je prilika da se družimo i uživamo u jedinstvenoj atmosferi.

Svaka promocija je priča za sebe. A šmekerska jesenja će biti možda najzabavnija do sada! 🙂

Pa mi se družimo već godinu dana!

Niste valjda zaboravili da nam je uskoro rođendan? Ma i da jeste, nema veze. Ne brinite, Šmek već zna i šta hoće da dobije na poklon i kako ćemo da proslavimo godinu dana druženja! Biće to najluđi fitnes rođendan 🙂

Šmekeri su navikli da se u njihovom klubu uvek nešto dešava i da sa nama nikada nije dosadno.

Nema potrebe da menjamo tu naviku! Ova jesen će biti puna prijatnih iznenađenja.

Ne možemo vam opisati koliko nam je drago što ste sa nama i što nam svakodnevno ukazujete poverenje. Spremite se za najzabavniju jesen do sada!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *