rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2410 pregleda
0 komentara

JESENJA PROMOCIJA NOVIH LESMILLS IZDANJA

Ovo je jesen kada te čekaju najbolja LesMills izdanja do sada, nema treninga koji ćeš poželeti da se završi. Pripremili smo i besplatne treninge i strava zabavu. Nije pošteno da siva sumorna jesen nadvlada sve oko sebe. Zato, hajde da sve eksplodira od energije, zainati se toliko da pokidaš ekspander na novom CX WORXu.

NOVA LESMILLS IZDANJA PROBAJ MEĐU PRVIMA U SVETU

Ništa nije tako dobro kao energija na promociji novih izdanja.

Jesi li spreman da se suočiš sa MMA tehnikom na Body Combatu? A novi Grit? Spremi se za ekspanziju energije već na početku treninga. Otkrićemo ti još da je ovo izdanje Body Balancea nešto što nikada ne bi očekivao.

Svaka pesma, na svakom programu teraće te da daš svoj maksimum, a znamo da je za tebe maksimalno ulaganje i jedino prihvatljivo. Nova izdanja tvojih omiljenih treninga dokaz su da ćeš u narednom periodu biti ponosan na ono što vežbanjem postižeš. Pozivamo te da osetiš bit, a mi ćemo pojačati bass.

NOVA LES MILLS IZDANJA DONOSE I BESPLATNE TRENINGE ZA SVE

Možda su ti pričali o Šmeku, a možda nikada ranije nisi ni čuo za nas. U svakom slučaju, ovo je odlična prilika da se upoznaš sa šmekerskom energijom i najkul treninzima u gradu. Tokom 15. i 16. oktobra učešće na svim treninzima biće potpuno BESPLATNO. Dođi, probaj i videćeš da vežbanje nije nimalo dosadno. I dobra zabava je uključena, zato iskoristi priliku, a mi te radosno očekujemo.

NIJEDNA LESMILLS PROMOCIJA NE PROLAZI BEZ DRUŽENJA I ZABAVE

Svi su zaraženi iščekivanjem novih izdanja, a takva energija znači samo mnogo zabave i još više druženja. Sofija kaže da novi Body Attack kida, a Mlađa da će Body Combat goreti, ko zna kako će tek biti na Gritu. 🙂 Sigurno je da dobra energija i šmekerskra atmosfera neće manjkati, jer ovo je datum koji traži odbrojavanje. Zato počni već sada, 15. i 16. oktobar se u kalendaru bolduju. Znamo da će se za trening tražiti i karta više, a stretching zona će biti puna i baš smo euforični. 😀

PROMOCIJA LESMILLS IZDANJA DONOSI I POSEBNU PONUDU

Promocija novih izdanja LesMills treninga mora biti obeležena dobrom posebnom ponudom, ovoga puta je to 3 + 1 GRATIS. Dakle, ukoliko od 14. do 17. oktobra uplatiš 3 meseca treniranja, četvrti mesec dobijaš besplatno.

Naravno, čeka te i besplatna godišnja članarina kojom ostvaruješ razne pogodnosti.

Ponuda važi za sve, bilo da tek dolaziš u Šmek ili već treniraš sa nama.

PRIJAVI SE ZA LESMILL NOVA IZDANJA

Tradicija je da svi mogu doći na promociju jesenjih izdanja, pa se tako svi mogu i prijaviti i to putem ovog LINKA. Rezerviši mesto na omiljenom treningu, BESPLATNI su za sve, spakuj opremu i čak i da nisi raspoložen, kad budeš došao, i te kako ćeš biti. 🙂

RASPORED TRENINGA

Subota, 15.10.

16.30 BODY VIVE
17.20 BODY PUMP
18.25 CX WORX
19.00 BODY COMBAT
19.10 SPRINT
20.05 BODY JAM 45′

Nedelja, 16.10.

17.00 GRIT PLYO
17.35 BODY ATTACK 45′
18.25 BODY PUMP
19.00 RPM
19.30 BODY BALANCE

Druženje i zabava su sinonim za Šmek, a kada u to dodamo i nova izdanja i besplatne treninge, onda dobijamo mix koji nećeš propustiti, jer dobrim stvarima treba reći – da!

Čekamo te 15. i 16. oktobra. Prijavi se!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *