rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

1560 pregleda
0 komentara

JESENJI RASPORED TRENINGA

Novi, jesenji raspored treninga stigao je u ŠMEK fitness centar i počinjemo sa primenom istog od 16. septembra.

RADI NA SVOM CORE-u SVAKI DAN!

Ove jeseni odlučili smo da omiljeni Core trening, CXWorx, ubacimo svaki dan u naš raspored kako bismo mogli da ojačamo trbušnjake, sve glavne mišiće leđa, oko kukova, zadnjice i struka i pripremimo se za naredno leto.

Pored njega, u rasporedu smo učestili i popularni trening BodyPump, kako nam ni snage ne bi nedostajalo i kako bismo naše telo oblikovali po meri.

BodyBalance, BodyCombat, BodyAttack i Les Mills Tone treninge u jesenjoj sezoni moći ćeš tri puta nedeljno da uradiš, dok su GRIT Cardio, Strenght i Athletic, kao i TRX treninzi raspoređeni prema preporuci.

ŠTA JE NOVO U RASPOREDU?

Subota se vratila u igru! <3 <3 <3

Ponovo smo vratili subotu, ali za razliku od prethodnih rasporeda, uveli smo BodyAttack od ranog jutra kako bi podigli adrenalin i uspeli da izdržimo subotnji dan, ali i ludu noć koja nam predstoji prvog slobodnog dana nakon radne nedelje.

ZAŠTO ĆE TI SE NOVI RASPORED TRENINGA U ŠMEKU SVIDETI?

Treninzi koje najviše voliš smešteni su u najbolje termine! Ne moraš da kalkulišeš, oni su osmišljeni tako da svima odgovaraju.

Znaš da ŠMEK ima i treninge koji traju 30 i 45 minuta, a veoma su intenzivni. Nekoliko ovakvih treninga nedeljno sasvim je dovoljno da zadržiš i naviku i rezultate. A uvek možeš dobiti savet naših instruktora i zajedno sa njima napraviti nedeljni raspored treninga koji će te dovesti do željenih rezultata.

SAMO MALO PODSEĆANJE

ŠMEK u nedelju, 22. septembra, slavi svoj 5. rođendan i taj dan će trenizi biti malo drugačiji. Obrati pažnju nekoliko dana pre kako bi video raspored, ili se jednostavno pojavi u 17h i druži se sa svima nama.

Raspored-treninga-KLIKNI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *