rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4761 pregleda
0 komentara

JEZA U ŠMEKU 2: Dobrodošli u hotel Šmeksilvanija

Svake godine, na isti datum, hotel Šmeksilvanija okuplja sva čudovišta sveta kako bi se odmorila od običnih ljudi i pobegli od pasivnosti. U hotelu je zabavno i domaćin, grof Drakula, čini sve kako bi se čudovišta osećala kao kod kuće. Tako će biti i ove godine.

Zabranjen ulaz ljudskoj rasi!

Već ste naučili da ste u hotelu Šmeksilvanija sigurni od dosade i neaktivnosti koja vlada ljudskom civilizacijom. U Šmeksilvaniji su aktivna zabava i druženje glavni pokretači dobre energije. Grof Drakula i njegova rodbina: Mavis, Murray, Frankenstein i drugi, će se pobrinuti da vas niko i nikada u toku boravka u hotelu ne podseti da je izvan njega okrutan pasivan svet. Važno je da dođete prirodni i odeveni slobodno kao čudovišta jer ljudskoj rasi je zabranjen ulaz.

Aktivnosti hotela Šmeksilvanija: Vampiri i čudovišta, slobodni ste!

Dragi posetitelji hotela, slobodno skačite, vežbajte i uživajte jer 31. oktobra je vaš dan, i Denisov dan! Naš Denis je polu vampir – polu čovek i zato nam je potrebna vaša pomoć. Kroz trening sa tegovima, moramo se potruditi da u Denisu probudimo vampirske osobine. Ako to uspemo, uz pomoć Mavis, Eunice i Waynea, zasladićemo se večerom u kojoj vam serviramo nešto posebno. Drakula, Frankenstein i glavni kuvar Quasimondo Willson za vas spremaju raskošnu trpezu sa najboljim mešavinom začina borilačkih veština. Bićete sitiji pozitivne energije nego ikada pre. A onda nešto sasvim zaigrano i čudovišno zabavno…

Vampirski bal!

Naši Murray, Winnie i Griffin će započeti najzabavniji i najmoderniji bal koji ste ikada doživeli. Samo u hotelu Šmeksilvanija, bal će nositi neke drugačije, moderne zvukove, a ritam će probuditi čudovišnu zvezdu u vama. Bal će potrajati sve dok se svima na izmami najveći osmeh na lice.

Jeza u Šmeku 2: Vežbamo pod maskama i zajedno gledamo film

Ne propusti ovogodišnju Jezu u Šmeku i prijavi se za najbolji trening pod maskama u Novom Sadu. Ovogodišnja Jeza biće u duhu smešnog animiranog filma Hotel Transilvanija. Nakon prijave, dobićeš Kućni red našeg hotela Šmeksilvanija u kojem ćeš videti raspored svih aktivnosti. To veče ćemo zajedno gledati film, Hotel Transilvanija 2. Slobodno povedi prijatelje, jer su dobrodošli svi, i oni kojima je ovo prvi ulazak u hotel Šmeksilvaniju! Ne zaboravi da u hotel ne mogu ući ljudi, samo čudovišta! 🙂

Dobrodošli u hotel Šmeksilvanija, maskirani fitnes u Novom Sadu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *