rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2093 pregleda
0 komentara

KAKO DA NAS DODAŠ NA SNAPCHAT-U?

Znaš li šta je trend ovog leta? Jesi li već isprobao filtere na Snap-u? 😀

Već znamo koja će ti biti prva misao i prva reakcija kada instaliraš Snapchat. Šta je ovo? Ništa ja ne razumem. Deaktivirano.

Znamo, ceo Šmek tim je učinio isto, a danas, samo par dana nakon korišćenja, slobodno možemo reći da nas trese Snap groznica.

Snap je, ustvari, prezabavan i tamo te čeka dosta zanimljivog sadržaja.

Zato prati uputstva kako da kreiraš Snapchat nalog i kako da dodaš Šmek u svoje kontakte, ukoliko želiš.

DODAJ NAS

Kada kreiraš nalog, sledi dodavanje prijatelja. To možeš uraditi na 3 načina:

1. Putem Šmekovog broja telefona: 065 22 66 700
2. Pronađi nas preko username-a: smekfitness
3. Sačuvaj logo fotografiju u album svog mobilnog telefona i preko opcije add by Snapcode učitaj fotografiju, Snapchat će automatski očitati kod i na tebi je samo da klikneš dugme ADD.

 

Pre-made-Scenes_01 (1)

ŠTA SE RADI NA SNAP-U?

Svašta! Imaš opciju da pošalješ direktnu poruku jednom kontaktu ili većem broju, kako god ti želiš. Ali, poruka nestaje onog trenutka kada je vidi korisnik kome si je prosledio. Već znamo o čemu razmišljaš 😉

Da bi poslao Snap fotku, otvori kameru i škljocni. Ukoliko želiš da se igraš sa Snapchat filterima, klikni na bilo koji deo ekrana, pre nego što napraviš fotografiju i pojaviće ti se opcije kojima možeš da se zanimaš. I zapamti, fotka će biti vidljiva samo 24h. Zar to nije strava?

Pre nego što postuješ fotku, možeš da piskaraš po njoj, da dodaš lokaciju, trenutnu temperaturu i još mnogo toga što ti padne na pamet. Hajde, probaj, zabavno je!

SNAPOVANJE SA ŠMEKOM

Snapchat nudi mogućnost da kreiraš Story koji će biti vidljiv tvojim prijateljima 24h. To će ti koristiti da pratiš Šmek na Snap-u jer ćemo tu postavljati sadržaj koji će ti biti zanimljiv.

Da bi video story-je tvojih prijatelja, klikni na dugme koje je desno od kamere, otvoriće ti se drugi prozor i u opciji Search … Nećemo baš sve da otkrijemo. 🙂

Probaj, zabavno je! Hajde, telefon u ruke i Snapuj! Spreman?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *