rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

7247 pregleda
0 komentara

KASTING ZA FITNES INSTRUKTORE

Da li želiš da radiš u drugačijem fitnes timu, u klubu koji predstavlja vodeći svetski brend u oblasti grupnog fitnesa – Les Mills?

Uživaš u radu sa ljudima, voliš nove izazove i veruješ da je u znanju moć?

Možda si baš ti pravi čovek za nas.

Koje benefite ostvaruješ ako postaneš deo Šmekovog instruktorskog tima?

Ako se pridružiš timu naših fitnes instruktora, proći ćeš kroz Les Mills sistem edukacije čiji su serfitikati priznati širom sveta. Na taj način postaćeš i deo najmoćnijeg fitnes tima na svetu kojeg čini više od 100.000 instruktora u preko 90 zemalja širom sveta. Les Mills instruktori, kao i Šmekov tim, izdvajaju se po znanju, kvalitetu i pristupu do vežbača zbog čega postaju jedna od glavnih inspiracija i motivacija za vežbanje. Pridruživanjem timu stičeš mogućnost da učestvuješ u stvaranju novih trendova, da se konstantno edukuješ i unapređuješ svoju fitnes karijeru.

Kakve osobe tražimo za instruktorski TIM?

Tražimo interaktivne, otvorene i harizmatične osobe koje vole i razumeju fitnes i koje uživaju u onome što rade. Tehnika se brzo nauči, a kondicija brzo stiče – nama trebaju osobe koji vole da rade sa ljudima i koje razumeju da je znanje moć i da učenje nikada ne prestaje.

Da li je neophodno prethodno iskustvo?

Nije neophodno da imaš prethodno radno iskustvo kao instruktor grupnog fitnesa, jer, oni koji budu izabrani, imaće priliku da uče od vodećih stručnjaka iz oblasti grupnog fitnesa u našem regionu.

Kako će izgledati kasting za buduće fitnes instruktore?

Kako bismo bili sigurni da ćemo nastaviti da pružamo našim članovima jedinstveno fitnes iskustvo na svakom treningu, mi ćemo izabrati najbolje od najboljih. Odabrani kandidati će 14. maja imati priliku da treniraju zajedno sa našim instruktorima i na taj način pokažu za koji trening imaju najviše afiniteta i koji trening im se najviše sviđa.

Za koje treninge tražimo instruktore i kako da znaš da li si to baš ti?

BODYCOMBAT

Instruktori BodyCombata mogu biti muškaraci i žene, poželjno bi bilo da dolaze iz sveta borilačkih veština. Oni izgledaju prirodno dok izvode različite borilačke veštine kao što su boks, kik boks, karate, taekwondo… i poseduju dobro razvijen osećaj za ritam. Pokrete izvode uz mnogo energije i eksplozivnosti i poseduju sposobnost da prenesu osećaj borbe na zanimljiv i motivišući način.

RPM

Instruktori RPM-a mogu biti muškaraci i žene, poželjno je da dolaze iz sveta biciklizma. Potencijalni RPM instruktori vole cycling aktivnosti i uz to imaju izraženu sposobnost stvaranja timske atmosfere koja je sastavni deo svakog RPM treninga.

BODYPUMP

Instruktori BodyPumpa mogu biti muškaraci i žene, poželjno je da poznaju osnove treninga snage i osnovnu tehniku izvođenja pokreta sa opterećenjem. Potrebno je da izgledaju prirodno dok izvode pokrete sa šipkom i tegovima, i svojom tehnikom i izgledom budu primer vežbačima.

BODYATTACK

Instruktori BodyAttacka mogu biti i muškarci i žene, poželjno je da dolaze iz individualnih sportova kao što su atletika, gimnastika i drugih, gde se zahtevaju energični pokreti sa visokim nivoom koordinacije. Instruktori su energični, dobri motivatori i mogu snažno i pouzdano da drže visoko intenzivne treninge.

GRIT

Instruktori GRIT-a mogu biti muškarci i žene, poželjno je da budu u odličnoj formi, snažni, izdržljivi, agilni, eksplozivni i brzi. Imaju izraženu sposobnost da se prilagode individualnom pristupu treniranja ka svakom pojedincu na treningu. Takođe je potrebno da poseduju izraženu sposobnost motivacije vežbača i sposobnost stvaranja timskog duha.

SPRINT

Instruktori SPRINTa mogu biti muškarci i žene, poželjno je da vole cycling aktivnosti, a da su pritom u odličnoj formi, brzi i izdržljivi. Uz to, potrebno je da imaju izraženu sposobnost konekcije sa vežbačima i mogućnost stvaranja timskog duha.

Osim navedenih programa u Šmeku se održavaju i sledeći treninzi: BODYVIVE, CXWORX, BODYBALANCE, BODYSTEP i BODYJAM. Ukoliko prepoznamo talenat za neki od navedenih programa, vrlo rado ćemo ti pružiti priliku da učiš i radiš sa elitnim instruktorima Šmek tima, i nakon toga dobiješ šansu da se pridružiš istom.

Više o navedenim programima možeš da pročitaš OVDE.

Šta treba da pošalješ u prijavi?

Ukoliko želiš da se prijaviš za kasting, putem e-maila hr@178.63.100.200/~smek do 9. maja treba da nam pošalješ CV i propratno pismo u kojem ćeš napisati nešto o sebi i odgovoriti na tri pitanja:

  • Zašto želiš da se baviš fitnesom?
  • Zašto treba da izaberemo baš tebe?
  • U kojim programima se vidiš kao instruktor i zašto?

Kada je kasting?

Mi ćemo te kontaktirati ukoliko na osnovu tvog propratnog pisma i poslovne biografije zaključimo da bi mogao da budeš deo našeg tima. Kasting za kandidate koji će imati priliku da postanu instruktori održaće se 14. maja u fitnes centru “Šmek” u Novom Sadu.

Nakon kastinga počinje proces selekcije

Ukoliko budeš izabran, nakon kastinga nastavlja se proces selekcije u kojem ćemo testirati da li, i u kojoj meri, poseduješ gore navedene sposobnosti. Prolazak kroz proces selekcije ne predstavlja samo korak bliže cilju. Na ovaj način steći ćeš osnovna znanja o tom kako se postaje vrhunski instruktor grupnih treninga.

Ukoliko te kontaktiramo za kasting, obavezno je da poneseš opremu za trening i budeš odmoran kako bi pokazao najbolju verziju sebe.

Ako si spreman da budeš deo nečeg velikog, onda smo mi spremni za tebe. Javi nam se putem e-maila hr@178.63.100.200/~smek do 9.maja!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *