rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

17089 pregleda
3 komentara

Kol’ko košta mesec dana?

„Kol’ko kod vas košta mesec dana?“

Ovo je pitanje koje definitivno nikada neće izaći iz mode. Deluje vrlo jednostavno, ali zapravo uopšte nije jednostavno. Začkoljica je u tome što, veoma često, osoba koja postavlja pitanje želi da čuje isključivo cifru, ali ne i šta cifra zapravo podrazumeva.

 

Mi kažemo:

– Mesec dana košta 2 900 dinara, i to podrazum…

– 2 900 dinara za 12 časova aerobika!? To je preskupo.

 

Ne. Ne 2.900 dinara za 12 časova aerobika.
2.900 dinara za neograničen broj dolazaka na LesMills grupne treninge.

Mi imamo 8 različitih grupnih treninga, koji su različitih intenziteta i različitih fokusa. Nakon što uplatite 2.900 dinara, 30 dana možete dolaziti koliko god puta želite, na koji god trening želite.

 

– Ali zašto bih trenirala različite programe? I zašto bih trenirala više nego 12 x mesečno???

Objasnićemo vam zašto. U narednom tekstu, koji ćete imati priliku pročitati za 7 dana.

3 Komentara za “Kol’ko košta mesec dana?”

 1. Isidora

  SJajan tekst – za početak (ili za nešto više, pošto je početak već davno bio), bilo bi lepo da ažurirate stranicu sa cenama. Hvala unapred!

  Odgovori
 2. Kristina

  Evo recimo ja nemam vremena za vise od tri treninga nedeljno i mislim da bi trebalo da imate nizu cenu za one koji ne mogu trenirati vise od toga. Pogotovo za nas studente, vrlo nepristupacno. Svidja mi se vas prostor, oprema ali treba imati razumevanja i biti svestan kakva je danasnja finansijska situacija. Nikada nisam placala vise od 1800 za 12 treninga mesecno.

  Odgovori
  • Smek Fitness

   Poštovana Kristina,
   Apsolutno možemo da razumemo o čemu pričate. Svesni situacije koju pominjete kreirali smo ponudu namenjenu studentima koja podrazumeva nizu cenu bez ikakvih dodatnih ograničenja u smislu korišćenja usluga. Da bi smo dodatno umanjili cenu članarine morali bi smo to da učinumo na uštrb kvaliteta i raznovrsnosti ponude, što nas i odvaja i zbog čega ljudi rado dolaze u Šmek. Svesni smo cena koje nude drugi centri kao i onoga sto dobijate za tu cenu. Za nas je kvalitet uvek na prvom mestu i smatramo da je cena srazmerna ponudi, prostoru i uslovima koju nudimo.

   Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs