rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2544 pregleda
2 komentara

Les Mills Sprint: Najbrže cycling iskustvo premijerno u Šmeku

Misliš da si dovoljno brz?

Uskoro ćeš u Šmeku testirati svoje granice brzine!

Spreman?

Prvi put u Novom sadu, premijerno u Šmeku!

Novi Les Mills visoko intenzivan intervalni trening – Les Mills SPRINT je stigao u Srbiju, a premijeno u Novom Sadu, i među prvima u svetu, ćete ga moći isprobati 6. i 7. februara na promociji novih izdanja Les Mills treninga u Šmeku.

Kratak trening, brzi rezultati!

Les Mills SPRINT je visoko intenzivan intervalni trening na stacionarnom biciklu napravljen prema potrebama mladih i modernih ljudi – traje samo 30 minuta, a brzo daje rezultate. Koncipiran je tako da u intenzivnim intervalima daješ sve od sebe, a u kratkim intervalnima odmora skupljaš snagu za novi intenzivni interval. Ova vrsta treninga je trenutno među najvećim fitnes trendovima na svetu.

Ko može da trenira ovaj HIIT trening?

Sprint je za sve. Iako su HIIT treninzi specifični zbog toga što je za njih potrebna određena fizička kondicija, SPRINT je, zbog bicikla kao rekvizita, jednostavan i bezbedan jer u toku intenzivnog treninga ne postoji impakt na zglobove. To znači da bez obzira na nivo kondicije Les Mills SPRINT može biti pravi izbor za tebe ukoliko voliš kratke, dinamične i izazovne treninge.

Po čemu je SPRINT drugačiji?

Sprint je HIIT trening na biciklu. Ako te asocira na GRIT ili RPM, važno je da znaš po čemu je drugačiji. SPRINT ne stvara osećaj i doživljaj putovanja kroz različite terene već se isključivo fokusiraš da u intenzivnim intervalima daješ svoj maksimum. U odnosu na GRIT, ne koristiš nikakve rekvizite opterećenja ili skokove što znači da je 100% bezbedan jer nema nikakvog impakta na zglobove, a daje sve prednosti HIIT treninga. U Les Millsu su ga slikovito opisali kao trening na kojem ’15x dosegneš svoj maksimum brzine, i gotovo!’. 🙂

Koji su benefiti SPRINTA?

O pozitivnim efektima SPRINTA najviše govori činjenica da još satima nakon treninga sagorevaš kalorije. Učvrstićeš mišiće, oblikovati telo i ojačati srce. Zanimljivo, ovaj trening će snažno graditi tvoju mentalnu izdržljivost. Zbog polupersonalnog stila treninga, instruktor će ti uvek pomagati da u svakom treningu daš više nego što si mislio da možeš.

Kako i kada možeš isprobati SPRINT?

SPRINT mogu da isprobaju svi koji žele, bez obzira na to da li si naš član ili samo želiš da isprobaš ovo novo iskustvo. Premijera će se održati u okviru promocije novih izdanja Les Mills treninga u Šmeku u Novom Sadu, 6. i 7. februara. Mesto na promociji ćeš obezbediti prijavom za promociju koja će biti aktivna od 1. feburara.

Ukoliko ne želiš da isprobaš SPRINT, a želiš da vidiš kako izgleda ovo novo HIIT iskustvo, prijavi se i dođi da ga pogledaš uživo u Šmeku.

Spremi se za novu dimenziju treninga, maksimalan intenzitet i brze rezultate.

2 Komentara za “Les Mills Sprint: Najbrže cycling iskustvo premijerno u Šmeku”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *