rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5140 pregleda
0 komentara

#BEMOVED – SPECIJALNE POGODNOSTI I BESPLATNI TRENINZI OD 8. DO 12. JULA

Od prvog dana naš tim ima jasan cilj pred sobom.

Želimo da „pokrenemo ovaj grad“.

Želimo da inspirišemo svakog pojedinca, želimo da fitnes vidite drugim očima, želimo da razumete da se ne trenira samo zarad lepšeg izgleda, već i zarad boljeg osećaja.

Želimo da se uverite da fitnes centri nisu mesta gde će vas neko „mučiti“. Želimo da upoznate #drugacijifitnes i razumete da je to sada mesto gde ćete se pre svega družiti i upoznati neke nove, drage ljude.

Želimo da ne pravite razliku između leta, zime, proleća i jeseni.

Godišnje doba ne sme da određuje kada ćete se baviti sobom i kada ćete biti ili prestati da budete fizički aktivni.

Zato koristimo svaku priliku da otvorimo naša vrata svima vama, jer ćemo možda baš sada nekog novog zaljubiti u #drugacijifitnes i biti bliže našem cilju.

Letnja Les Mills promocija

Letnja Les Mills promocija će trajati celu nedelju, tačnije od 8. do 12. jula i sa sobom donosi besplatne treninge i sjajne pogodnosti.

Treninzi će biti potpuno BESPLATNI za sve. I za naše drage članove, i za one koji su na kraćoj pauzi, pa i za vas koji nikada niste bili u Šmeku, a poželeli ste da dođete kod nas.

1+1 GRATIS – Od 8. do 15. jula

Specijalna pogodnost koja te očekuje dok traje Letnja Les Mills promocija, upravo je ona koju naši članovi najviše vole. 1+1 GRATIS

Od 8. do 15. jula uplatom jednog meseca, još jedan dobijaš BESPLATNO.

Ponuda se odnosi na naš najpopularniji paket članstva, Trening bez granica 30. To znači da ćeš naredna dva meseca trenirati koliko god želiš bilo koji od naši treninga na rasporedu. za svega 3500 RSD. Uplatom ovog paketa članstva poklanjavmo vam i godišnje privilegovano članstvo

 

P.S. Zbog ograničenja kapaciteta, broj članarina koje možemo prodati sa popustom je ograničen. Zadržavamo pravo da prekinemo prodaju paketa 1+1 GRATIS pre 15. jula ukoliko dođe dođe do popunjenosti  kapaciteta Šmek Fitnesa.

 

Čekamo te! #BEMOVED

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *