rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5256 pregleda
0 komentara

Letnja ponuda – Svi putevi vode u Šmek

Prvo smo se pripremali za letnju sezonu, onda smo slavili rezultate, a sada želimo da se potrudimo da ostanete motivisani i da vežbate sa nama i tokom leta.

Posebne pogodnosti za ljubitelje grupnog fitnesa

Ukoliko uplatite naš paket za grupni fitnes u periodu od 15. juna do 30. juna moći ćete da koristite sve pogodnosti Šmek paketa. To znači da ćete uplatom grupnog fitnesa dobiti mogućnost da idete na RPM I GRIT!

Zašto bismo išli i na RMP i GRIT?

Zato što ćete se zaljubiti u ova dva programa. Kako i ne bi kada ćete rezultate videti brže nego ikada! Ipak ne možete da zamislite da vežbate preko leta i ne želite da izdvajate sat vremena na trening?

GRIT traje pola sata, a kalorije trošite i dan nakon treninga

Naučno je dokazano da LesMills GRIT deluje. Činjenica da je u pitanju visokintezivan intervalni trening znači da naše telo troši kalorije i 24 časa nakon treninga, pri čemu sagorevamo suvišne masti, izgrađujemo vretenaste mišiće i uvećavamo snagu.
Ovaj trening se održava u manjim grupama i interaktivnog je tipa, što znači da će instruktor posvetiti više pažnje svakom od vežbača. Motivisaće vas i ispraviće vaše greške. Ovaj pristup će dovesti do bržeg i efektivnijeg ostvarenja vaših ciljeva.

RPM – Prečicama do uspeha

Sigurno ste već probali RPM, visokointezivni trening na biciklovima. Ovo je jedan od najpopularnijih Les Mills programa. Vežbači ga naprosto obožavaju, kako zbog dinamične i zabavne koreografije tako i zbog brzog i vidljivog učinka.

Na RPM času ćete postati snažniji, uvećaćete izdržljivost i prevazići ćete sopstvene granice. Ali to nije sve. Ovakav tip treninga garantovano podiže raspoloženje! Provozajte se do cilja 

Vreme da napravite razliku je upravo sada! Pripremom za leto smo dobili bazu, a sada je vreme da podignemo intezitet i budemo jači nego ikada!

Stoga iskoristite pogodnosti naše posebne ponude od 15. do 30. juna i ovog leta pomerite vaše granice.

Vidimo se u Šmeku 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *