rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5998 pregleda
0 komentara

Leto. Predrasude. Trening. Kviz.

Možda već znate kada ćete otići na letovanje, možda još uvek niste odredili tačan datum, a možda ste odlučili da poslušate našeg premijera i ovog leta ostanete u Srbiji 🙂

Mi želimo da vežbate u Šmeku, ali ako odlučite da otputujete to neće biti nikakav problem. Zašto?

Zato što ovog puta spajamo dve posebne ponude u jednu

U okviru naše Letnje ponude poklanjamo vam GRIT i RPM u paketu članstva grupni fitnes. A letnja Les Mills promocija donosi nam paket članstva u kojem na poklon dobijate mesec dana BESPLATNIH treninga.

Da rezimiramo:

4, 5 i 6. jula izaberete mesečni Šmek paket članstva pod nazivom Grupni fitnes bez obzira da li želite da se učlanite ili da obnovite vaše članstvo mi vam poklanjamo:

– GRIT i RPM treninzi u okviru paketa Grupni fitnes
– 30 dana BESPLATNOG treninga (jedan platiš – jedan dobiješ)

A svi koji prvi put dolaze kod nas i odluče da postanu deo Šmek priče na poklon dobijaju godišnju članarinu uz koju će narednih godinu dana uživati u povoljnijim cenama paketa članstva i mnogim drugim benefitima koje ova članarina donosi.

 

4. jul – Dan za druženje i upoznavanje jednog drugačijeg fitnesa

Letnja Les Mills promocija počinje 4. jula. Tog dana će biti besplatan ulaz u Šmek, stoga ne oklevajte da nam se pridružite ili da pozovete vaše prijatelje da zajedno otkrijemo šta nam donose letnje Les Mills koreografije.

 

Jedan drugačiji fitnes izazov – Šmek kviz!

Ovom promocijom borimo se protiv predrasuda da se trenira samo u određenim periodima, a da je leto namenjeno plaži i kupanju. Svi koji ste probali ovaj recept, vrlo dobro znate koliko je teško doneti odluku da se ponovo pokrenete nakon pauze.

Zato je naš cilj na ovoj promociji što više urađenih treninga, a svaki urađen trening otvara vam mogućnost da odgovorite na pitanja u vezi sa programom. Što više treninga – na više pitanja možete odgovoriti i imate veću mogućnost da osvojite vrednu nagradu! Ukoliko se desi da više vas bude imao isti broj tačnih odgovora, u ponedeljak vas čeka veliko fitnes finale.

 

Satnica Les Mills promocije:

09:00 BODYVIVE 45’
09:55 BODYATTACK 45’
10:50 BODYPUMP
11:30 RPM
12:00 BODYSTEP 30’

16:30 GRIT MIX
17:10 SH’BAM 30’
17:50 BODYBALANCE
19:00 BODYCOMBAT
20:10 CXWORX
20:50 BODYJAM

Prijavite se za Letnju Les Mills promociju

Nek’ vam ovog leta trening bude meta! Vidimo se u Šmeku 4. jula 🙂

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *