rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2401 pregleda
0 komentara

Lumperaj – Novogodišnja noć u Šmeku

Mi nemamo najluđu noć u godini.

Mi imamo LUMPERAJ.

To je puno više od najluđe noći.

Novogodišnja noć u Šmeku

Zaslužili smo dobru fitnes zabavu! Zabavljaćemo se za svaki dan u kojem smo bili ponosni na svoju upornost i svaki trening koji smo uspešno uradili u 2015. godini. Zato ćemo staru godinu otpratiti u prepoznatljivom stilu – dobrim treninzima i zabavom – i isto tako ući u novu 2016. godinu. Šmekeri, zaslužili smo dobar Lumperaj!

Kad je Lumperaj i šta vas očekuje?

Najbolja Šmekerska noć održaće se 29. decembra od 18 časova. Očekuju vas odlični miksevi omiljenih treninga, a nakon treninga – AFTER PARTY. I sve ono što dobar party nosi.

Mi ćemo se za sreću i dobre fitnes rezultate u 2016. godini obući u bojama Šmeka – ljubičastoj i plavoj. Ako želite, možete da nam se pridružite.

Za dobre fitnes rezultate u 2016 – DARUJEMO VAS SA 6 MESECI BESPLATNIH TRENINGA!

Kako bismo vas motivisali da budete ovako istrajni, i još istraniji, u vođenju zdravog i fizički aktivnog života, DARUJEMO vam 6 MESECI BESPLATNIH TRENINGA. Ukoliko 28, 29, 30. i 31. decembra uplatite šestomesečni paket članstva, TRENING BEZ GRANICA 180, mi vam poklanjamo još tolikoIskoristi novogodišnju Šmekovu ponudu 6 + 6 meseci gratis i uštedi 18 900 din.

Šmeker godine

Postoje oni članovi koji su stalno sa nama, dele naše vrednosti i pomažu nam u misiji širenja pozitivne energije i zdravog načina života. Oni su naša velika podrška i deo naših najboljih uspeha u prošloj godini. Zato ćemo nekoga od vas posebno da posebno izdvojimo i na Novogodišnjoj noći u Šmeku u 21:00 proglasiti člana godine.

Raspored treninga

18:00 BodyPump
18:30 RPM
19:00 BodyCombat
20:00 BodyJam

Prijavi se za Lumperaj

Vidimo se na novogodišnjim treninzima i Šmekerskom partiju? Ne propusti dobru zabavu i PRIJAVI SE.

Hvala vam za sve vaše treninge, podršku i osmehe koje delite sa nama. Bićemo najsrećniji ako to isto, i još bolje, budemo delili i u novoj godini.

Lumperaj u Šmeku, 29. decembar, od 18:00!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *