rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5068 pregleda
0 komentara

Na ispitu retko ko pada, kad je u toku Fitnesijada

Oktobar.
Neki ste tek stigli u studentski grad, nekima je on već dobro poznat. Šta sad? Sve po starom ili nešto novo? NOVO, naravno: novi drugovi, nove pobede, nove navike, novo samopouzdanje, novi izgled, nove ljubavi… sve novo. I nešto staro! Stara želja za avanturom i dobim provodom.

Šta sa starom željom? ISPUNITI, ofkors!

Bilo da ste tek stigli ili svaki kutak Novog Sada poznajete kao sopstveni džep, jedno je sigurno, (i) ove godine kreće potraga za mestima na kojima ćete se osećati kao pravi studenti – opušteno, nasmejano i okruženo mladim i zanimljivim ljudima. Ne, nismo zaboravili izlaske, lepe momke i devojke. Na dobrom ste mestu, ovde ih ima na pretek!

Gde je prva stanica? FITNESIJADA U ŠMEKU!

Pročitaj ponovo sve šta smo napisali i šta su nam studenti rekli da traže svake godine. Jesi? E, sve to ti nudimo. Zašto ne bi zgrabio/la šansu koja ti se pruža? Novi drugovi, nove pobede, nove navike, novo samopouzdanje… novi način života kroz odlične fitnes treninge koje ti nudi prva studentska FITNESIJADA u Novom Sadu od 15. do 31. oktobra. Okupiš svoje kolege studente sa kojima rado učiš za ispite, dođete na Fitnesijadu, upoznate još ekipe i zajedno u odličnoj atmosferi probijate sopstvene granice. Svi će primetiti da zračite pozitivom, jer ekipa se po Šmeku poznaje!

Znamo da su pare problem. ŠMEK će rado pomoći, a za prvih 100 studenata…

Slušaj sad ovu ponudu! Ako se učlaniš za vreme Fitnesijade, tom prilikom dobićeš besplatan prvi trening i gratis godišnju članarinu, koja ti omogućava korišćenje svih naših usluga po znatno povoljnijim cenama! Ali, nije to sve! Prvih sto studenta dobiće studentski fitnes paket za samo 1900 din, umesto stare cene od 2900 din. A da li znaš šta paket podrazumeva? NEOGRANIČENE DOLASKE na Šmekove grupne treninge i to čitavih mesec dana! To znači – trening kad god želiš, koliko god puta želiš, koji god od naših 13 treninga želiš, u svim mogućim kombinacijama. Povoljno, zar ne?

Kako do pogodnosti? Vrlo lako, samo se prijavi!

Sve pogodnosti i popuste (besplatan prvi trening, gratis godišnja članarina i studentski fitnes paket*) moći ćeš da ostvariš vrlo lako – prijavom na Fitnesijadu putem ovog linka.

Reaguj odmah i pozovi ekipu

Pazi, znamo da ti je već poneki oktobar u životu prošao, a da nisi odreagovao. Događa se i nama. Zato sad ne propusti priliku i zgrabi šansu. Pozovi ekipu i zabavite se na najboljoj Fitnesijadi na koju ćete ikada biti pozvani!
Šmek, od 15. do 31. oktobra!
Ako ti je teško okupiti ekipu, nema problema. Dođi sam i upoznaj nove drugare!
Na kraju, imajte na umu, na ispitu retko ko pada, kad je u toku Fitnesijada!
*Snižena cena fitnes paketa u iznosu od 1900 din vredi za prvih 100 prijavljenih studenata

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *