rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

7325 pregleda
7 komentara

NAGRAĐUJEMO NAJ MOTIV ZA GUBITNIKA KOJI POBEĐUJE

Ako si saznao za 8-nedeljni fitnes izazov koji uskoro počinje u Šmeku i video pravu priliku da, uz pomoć individualnog rada sa našim instruktorom i uz snagu i motivaciju grupnih treninga, ostvariš ono o čemu sanjaš – onda te pitamo: ZAŠTO BAŠ TI? 

Reci nam ZAŠTO BAŠ TI i OSVOJI 8-nedeljni IZAZOV

Gubitnik koji pobeđuje je izazov kroz koji ćemo ti pokazati drugačiju stranu treninga – lepšu i zabavniju. Onu koja motiviše, čini da trening postane nešto što te pokreće i raduje – onu koja će promeniti tvoj život.

Odlučili smo da nagradimo BESPLATNIM UČEŠĆEM DVE OSOBE koje budu imale NAJMOTIV da postanu Gubitnik koji pobeđuje.

Zašto bi želeo da baš ti budeš Gubitnik koji pobeđuje? Koji je tvoj razlog zbog kojeg prihvataš izazov? U Facebook eventu Gubitnika koji pobeđuje postavi svoj komentar sa motivom zbog kojeg želiš da učestvuješ u ovom izazovu. Slobodno pusti mašti na volju i reci nam zbog čega ti je ovaj izazov toliko važan. Napiši sam: zašto bi baš ti želeo da budeš onaj koji će izgubiti i pobediti?

DVA komentara sa NAJ motivom, zbog kojih osetimo da si baš ti taj koji će se, kroz ovaj izazov, pokrenuti i promeniti svoj život, osvojiće BESPLATNO učešće u 8-nedeljnom izazovu. Da li si ti jedan od njih, saznaćeš u sredu, 6. aprila!

Gubitnik koji pobeđuje

Prihvati izazov koji traje osam nedelja i uz pomoć naših instruktora i celog Šmek tima izgubi kilograme, ostvari svoj fitnes cilj i postani Gubitnik koji pobeđuje. U tom periodu naši instruktori će sa tobom raditi na planu treninga koji će ti pomoći da dostigneš željeni rezultat. Znamo da je pravilna ishrana izuzetno bitna za uspeh te ćeš kroz savetovanja dobijati smernice kako da se pravilno hraniš i ukombinuješ obroke u svoj dnevni raspored koji zna biti pretrpan – a što je vrlo često najveći izgovor za to da ne stigneš da jedeš ili jedeš nezdravo.

Rad sa instruktorom i treninzi u grupi će biti tvoja motivacija da istraješ i ne odustaješ, i na kraju, pomoći ti da izgubiš i pobediš u ovom izazovu. Pobednika očekuje nagrada PUTOVANJE ZA DVOJE u organizaciji turističke agencije Jungle Tribe, a učešće u izazovu ostvariće se online prijavom od 8. aprila.

Više o izazovu pročitaj OVDE.

#GubitnikKojiPobeđuje

7 Komentara za “NAGRAĐUJEMO NAJ MOTIV ZA GUBITNIKA KOJI POBEĐUJE”

 1. Timea Kosic

  Dragi moji…..veoma sam zainteresovana jer volim izazove I dobro funkcionisem pod pritiskom??Trenutno nisam u mogucnosti priustiti sebi bilo kakav trening I volela bi odbaciti svoju lenjost I povratiti kondiciju?Izmedju ostalog zelim da ponosno prosetam sa svojom cerkom predstojece leto?Da I ja mogu reci da sam imala srece u osvajanju nagrade kad me vec ljubav obilazi

  Odgovori
 2. milana.kalinic

  Poštovani Šmekeri,ja sam Vam već pisala ,volela bih biti među gubitnicima , jedna sam a možda i jedina šmekerka sa najviše godina,oko mene sve deca ,kao na velikom odmoru u OŠ ,ponekad nije baš prijatno ali ja idem prvestveno zbog zdravlja jer imam najteži oblik skolioze,i već 25 godina sam u fitnesu zbog kičme,možda bi Vam ja došla kao izazov za gubitnika,godine,skolioza i moj optimizam i veliko oduševljenje Vašom inventivnošću,originalnošću i beskrajno dobrom motivacionom sajtu.Mislim da bi i za mene to bio veliki izazov ,problema sa kg nemam ,ali godine su veoma važan faktor,jer biti sa tom decom i raditi isto što i oni e to može samo prava Novosadska ŠMEKERKA KAO ŠTO SAM JA!!!!!Malo šale nije na odmet …ali bez obzira na sve Vaše odluke sve najbolje Vam želim.
  S poštovanjem,
  Milana

  Odgovori
 3. Tanja

  Mislim da bi ovo bio pravi izazov za mene. Vec dugo sam prilicno van forme a mislim i ubedjena sam da bi trebalo dostojanstveno stariti…Imam 50 godina i zelim ovu nagradu da budem bolje..zadovoljnija..zdravija i sretnija…Hvala

  Odgovori
  • Smek Fitness

   Draga Tanja, hvala vam što ste sa nama podelili svoj motiv za učešće u izazovu. Nažalost, izbor za Najmotiv je završio, ali mogućnost za učešće možete da ostvarite od danas putem online prijava. 🙂

   Hvala vam još jednom na interesovanju i vašem motivu. 🙂

   Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *