rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

2276 pregleda
0 komentara

NEDELJNA ŠMEK KARTA: KAKO DA USKLADIŠ ODMOR I TRENING?

Leto je vreme kada zasluženo odmaraš od posla, ispita, ma, kada jednostavno uživaš. Mora, planine, bazeni, znamo da si tamo rezervisao svoje mesto i to je okej. Pakuj kofere, ekipa te čeka. 🙂

Ali, šta ćeš s treningom? Letnja uživancija ne bi trebalo da ti poremeti trening navike koje si redovnim vežbanjem stekao, zar ne?

ŠTA TE ČEKA U ŠMEKU?

Leti se češće putuje u odnosu na ostatak godine. Kako trajanje paketa članstva ne bi uticalo na tvoje redovno treniranje, kao deo letnje ponude Šmek je pripremio nedeljnu kartu.

Dakle, treniraš nedelju dana, dolaziš na koji god trening želiš, u svim terminima i uspećeš da uskladiš odmor i trening.

KAKO DO NEDELJNE KARTE?

Pa, lako. Nedeljnu kartu možeš da uplatiš direktno u Šmeku, a cena iznosi tačno jednu četvrtinu ukupne cene mesečnog paketa.

U okviru posebne ponude nedeljnu kartu moći će da koriste i oni koji do sada nisu bili članovi Šmeka, a ponuda važi od danas do 31. avgusta.

Zato što znamo koliko si se trudio da postigneš odlične rezultate, a zato što znamo i koliko su primamljivi letnji izazovi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *