rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4787 pregleda
0 komentara

Novogodišnja pogodnost 1+1 Gratis

Decembar!

Mesec u kojem se radujemo prvom snegu, toploj odeći, zimskim čarolijama, praznicima i naravno Šmekovim neverovatnim pogodnostima.

Zimska pogodnost je uvek najtoplija

Rezultati ne smeju da zaostaju, pogotovo ne za vreme bogate praznične trpeze. Zato smo odlučili da te dodatno motivišemo da nastaviš svoje treninge, ne praviš pauzu i istraješ u ostvarivanju željenih ciljeva.

1+1 Gratis

Uplatom paketa članstva Trening bez granica 30 u periodu od 10. do 15. decembra na POKLON dobijaš još 30 dana GRATIS.

Da, sjajna vest – dva meseca treniranja po ceni jednog, što je iznos od 3500 RSD.

Za vas koji ne znate, paket članstva Trening bez granica podrazumeva da možete trenirati kada želite koliko god želite bilo koji od naših 14 treninga u blizu 50 različitih termina nedeljno.

Važi za sve

Našu novogodišnju pogodnost mogu da iskoriste i naši članovi, ali i vi koji ste nekada bili naši članovi, ili tek razmišljate da nam se pridružite.

Prvo probaj, pa odluči

Ukoliko do sada nisi probao naše treninge i nisi siguran da li bi ti se uopšte svidelo da treniraš u Šmeku,

OK.

Imamo predlog za tebe – dođi i BESPLATNO probaj treninge, te na osnovu sopstvenog iskustva odluči da li smo pravo mesto za tebe, i ukoliko ti se svidi, iskoristi našu novogodišnju pogodnost.

Klikni na baner ispod i izvrši online prijavu koja će ti omogućiti da u periodu od 10. do 15. decembra probaš treninge po želji.

CTA

 

 

Napomena:

Broj paketa koji će moći da se kupi biće ograničen zbog kontrole kapaciteta fitnes centra, shodno tome postoji mogućnost da se ponuda završi pre isteka ukoliko kapacitet bude popunjen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *