rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

5310 pregleda
0 komentara

OD 4. MAJA DRUŽIMO SE PONOVO U ŠMEKU

Iako je Vlada Republike Srbije dozvolila da od ponedeljka, 27.4., svi fitnes centri ponovo počnu sa radom, Šmek fitness centar će otvaranje pomeriti za 4. maj.

Šta, zašto?

Jasno nam je da jedva čekaš da se vratiš u fitness centar i ponovo počneš da treniraš, ali zbog sigurnosti i bezbednosti svih članova, odlučili smo da otvaranje pomerimo za nedelju dana.

Znaš već da nam je tvoje zdravlje bitnije od svega, a kako je zvanična odluka o ponovnom otvaranju donesena 25. aprila, za vreme kada traje policijski čas, nismo u mogućnosti da pripremimo sve neophodno.

Pored toga, želimo da uradimo kompletnu dezinfekciju celog fitness centra, sale za grupne treninge, teretane, kao i svlačionica, tuš kabina… Pre nego što se ponovo vratimo na treninge – Kako bi bili sigurni i mi, ali i ti.

Zato, 4. maj.

Kako će se sve odvijati i funkcionisati?

S obzirom da nije najavljeno ukidanje policijskog časa, ŠMEK fitness centar radiće od 6h ujutro, pa do sat vremena pre početka policijskog sata.

Sva raspoloživa mesta i rezervacije odvijaće se preko sajta, a 24h pre moći ćeš da rezervišeš svoje mesto na treningu – I to samo jednom. Vezivanje treninga biće moguće jedino ukoliko se neki od termina ne popuni i ukoliko ostane mesta. Tačan način rezervacije objavljujemo u toku nedelje.

Što se tiče teretane ista je procedura, moći ćeš da rezervišeš svoje mesto na svaki pun sat 24h ranije i to samo jednom u toku dana.

U zavisnosti od izmena i preporuka Vlade Republike Srbije, menjaće se i način rada ŠMEK fitness centra.

Šta je sa novim LesMills treninzima?

Za to ne treba da brineš, naši instruktori imali su vremena na pretek da uvežbaju sve nove koreografije i da se maksimalno pripreme kako bi tvoj povratak bio što bolji, a upala mišića podnošljivija – Jer, da, biće upala sigurnoooo! J

Šta je sa novim članovima?

Svi koji žele da se pridruže ŠMEK zajednici, kao i do sada, mogu besplatno sedam dana da probaju naše treninge, sve što treba je da se prijave putem LINK-a i da prate raspored kako bi tih dana rezverisali svoje mesto na treningu u teretani ili na nekom od LesMills treniga.

Tim, verujte nam i mi smo nestrpljivi, ali bolje je da se spremno i bez brige vratimo na treninge.

Družimo se u ŠMEK-u od 4. maja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *