rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

1752 pregleda
0 komentara

OD HEJTERA DO BAJKERA

”Danas može vožnja po Keju?“

”Ej, šta misliš da više ne idemo autobusom, nego da kupimo neki kul bajk?“

”Mislila sam da umesto trčanja vozimo rolere ii bicikl?“ Bla,bla..odogor je uvek bio isti – „Ma nema šanse, radije ću ići peške“.

Sada ko god me pita koji ti je omiljeni trening, posle moje prve, velike ljubavi – Body Combata, obavezno kažem „RPM i SPRINT!“

Šta se zapravo desilo?!

Moj prvi RPM trening na koji sam jedva došla i to naterana od strane druga završila se samo jednim komentarom – „WOOOOOW!!“ i ogromnim osmehom na licu!

Savršena muzika koja ti ne dopušta da staneš, putovanje kroz brda, planine, brzinsku izdržljivost.

I sigurno ne možete zamisliti taj efekat koji doživiš kada se u RPM sali upale plava svetla i voziš sa jednim timom, TVOJIM TIMOM, koji te nikad neće ostaviti. Sve to u 45 minuta?

Da li je moguće? I te kako!

Vožnja bicikla je jedan od najpopularnijih i najefikasnijih načina za oblikovanje čitavog tela i očuvanja zdravlja.

IMG_9431

Jača srce, povećava potrošnju energije i sagoreva višak masti. I ne samo to, takođe održava tonus tela, bedara, zadnjice, stomaka i snižava nivo stresa i napetosti. Zato uvek imaš taj udar pozitivnosti kada završiš trening, i to nije slučajno!

RPM i SPRINT su odlični treninzi posebno za muskulaturu nogu, zato biciklisti imaju lepo izvajane donje ekstremitete. Ali osim mišića nogu, aktivni su i mišići koji omogućavaju biciklisti da zadrži pravilan i bezbedan položaj tela – trbušni mišići i mišići donjeg dela leđa.

Neki stručnjaci smatraju da bicikl podstiče stvaranje vitamina D, koji vezuje kalcijum u kostima i sprečava osteroporozu. Dok drugi tvrde da vožnja produžava život za nekih 5 godina! Nije li to strava?! Nemoj mi reći da te nisam ubedila da probaš RPM ili SPRINT!

Ti samo ponesi opremu, a „zaljubljivanje u pedale“ i odličnu zabavu prepusti nama!

Čekamo vas!

Danica

P.S. Ukoliko želiš da BESPLATNO probaš treninge o kojima Dana priča, sve što je potrebno jeste da nam se javiš klikom na OVAJ LINK.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Widgets In Tabs