rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

4107 pregleda
0 komentara

OTVORENA VRATA U ŠMEKU

Od 12. do 15. maja, Šmekova otvorena vrata te čekaju kao poslednji voz koji ne smeš da propustiš kako ne bi propustio leto na plaži. Znaš o čemu pričamo, zar ne? 😉

BESPLATNI TRENINZI

Imaćeš priliku da četiri dana BESPLATNO treniraš, isprobaš sve naše treninge, upoznaš naše instruktore i osetiš nadaleko čuvenu energiju Les Millsa.
Bilo da si nas član ili ne potpuno je nevažno – jer vrata otvaramo za sve!
Ne voliš da treniraš sam?
U Šmeku to nikad nisi! Ali polako, naučićeš.
Slobodno povedi prijatelja i zajedno trenirajte, tokom ova četiri dana.

SVAKOM UČESNIKU BESPLATAN PLAN TRENINGA

Svi treniramo sa ciljem. Neko da smrša, neko da se oblikuje, neko da se oseća bolje, neko iz zabave. Bez obzira na to šta je tvoj cilj, tokom Otvorenih vrata moći ćeš da zakažeš razgovor sa nekim od naših instruktora koji će zajedno sa tobom napraviti individualni plan vežbanja kako bi što pre ostvario cilj.
Imaj u vidu da i ovaj plan vežbanja ide na račun kuće. 🙂

ŠTA JOŠ KRIJU OTVORENA VRATA

Tokom ova četiri dana, u 32 termina moći ćeš da izabereš i probaš neki od 14 Šmekovih treninga. Ukoliko nisi siguran koji su treninzi najbolji za tebe, možeš da nas kontaktiraš i zajedno ćemo napraviti izbor.

Pored sjajnih instruktora koji će postati deo tvoje svakodnevice ukoliko nastaviš da treniraš sa nama, dovodimo u goste i najbolje instruktore iz cele Srbije, koji će ti pokazati da je i te kako moguće pomeriti sopstvene granice uz širok osmeh.

POSEBNA POGODNOST I POPUSTI ZA SVE

Ukoliko ti se dopadne ono što vidiš i probaš u Šmeku i ako odlučiš da postaneš deo Šmek priče, spremili smo za tebe posebnu pogodnost u znak dobrodošlice.

Sa 30% popusta moći ćeš da uplatiš naš najtraženiji paket članstva Trening bez granica 90, ili 15% popusta za paket članstva Trening bez granica 30.

Izborom jednog od ova dva paketa moći ćeš 90 ili 30 dana da treniraš kada želiš, koliko god želiš, bilo koji od naši 14 treninga. Treninzi u Šmeku se održavaju u jutarnjim i popodnevnim terminima, te smo sigurno da ćeš sve lako uklopiti u svoj nedeljni raspored.

Prekasno je da sada počneš? Prekasno da se osećaš bolje? Prekasno da promena počne? Razmisli još jednom ili ponovo pročitaj šta te sve očekuje u Šmeku od 12. do 15. maja.

Ostao si bez izgovora? Tako smo i mislili. Patike i trenerku u ranac, vidimo se u Šmeku.

I da! Ne zaboravi da se prijaviš, broj mesta je ograničen, a više nije tajna gde su najbolji grupni treninzi u gradu. 🙂

Otvorena_vrata

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *