rasporeeed
smek-fitness-viber-stickers
previous arrow
next arrow

Vesti

crni petak šmek fitnes

3797 pregleda
0 komentara

PETAK JE PONOVO CRN u ŠMEK-u

Kao što već znaš, svetski popularan dan bliži nam se, a 25. novembar ostavljen je za privlačne popuste u mnogim prodajnim centrima.

ŠMEK je i ove godine napravio popuste za sve!

AKCIJSKA PONUDA ZA ONE KOJI NISU TRENIRALI U ŠMEK-u

Godišnja članarina u kojoj možeš da treniraš sve naše grupne treninge i da dolaziš neograničeno u teretanu iznosi 12.000 RSD.

U okviru ovog paketa dobijaš neograničen broj treninga a članarina ti traje od dana uplate narednih 360 dana bez mogućnosti pauziranja, zamrzavanja i bez obzira na okolnosti.

50% popusta na pakete od 3, 6 ili 12 meseci

Ova posebna ponuda odnosi se na sve, bez obzira da li su trenirali u ŠMEK fitnes centru ili ne. U okviru ove posebne ponude, ostvaruješ popust od 50% na pket članstva a kako je ovo posebna ponuda, ostvaruješ i sva prava koja se ostvaruju redovnom članarinom, a to je zamrzavanje članarine, pauziranje na nekoliko dana i slično.

Kada može ponuda da se uplati?

Akcijska i posebna ponuda mogu da se uplate samo u petak (25. novembra) od 12h do 23h i ako ti ne možeš da stigneš, može ponudu neko da uplati za tebe, samo je bitno da osoba koja dolazi ima tvoje podatke iz lične karte kao i tvoju mejl adresu i kontakt telefon.

Sve što treba da znaš ukratko

  • Akcijska ponuda je 12.000 RSD za godišnju članarinu za sve koji nisu trenirali nikada u ŠMEK-u
  • Posebna ponuda je za sve, bez obzira da li su nekada bili u ŠMEK-u ili ne i ostvaruješ popust od 50% na tromesečni, šestomesečni i godišnji paket, samo pakete kombinacije grupnih i teretane
  • 40% popusta na godišnje pakete članstva grupnih/teretane
  • Paketi mogu da se uplate samo u petak (25.11.) od 12h do 23h
  • Obe ponude može neko da uplati umesto tebe, potrebno je da ima tvoje podatke iz lične karte, kao i mejl adresu i kontakt telefon

Za sva dodatna pitanja, piši nam na instagramu.

Vidimo se i družimo u ŠMEK-u

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *